Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Jose Mourinho, Sarı-Kırmızılı yıldızı istiyor... - Futbol Haberleri
        1

        ZLATAN İÇİN TARİH 3 AĞUSTOS
        G.Saraylı taraftarların hayallerini süsleyen İbrahimovic'te son düzlüğe girildi. İtalya'nın ünlü Mediaset kanalı, internet sitesinden verdiği haberde, PSG'li yıldızın yeni takımının 3 Ağustos'ta belli olacağını duyurdu. Haberde, Galatasaray'ın İsveçli golcüye önerdiği rakamın Milan'ın teklifinden yüzde 40 daha yüksek olduğu belirtildi. (Fotomaç)

        2

        ANTALYASPOR CUENCA'NIN PEŞİNDE
        Samuel Eto'o'yu kadrosuna katan, Victor Valdes'le uzun süre görüşen Antalyaspor yüksekten uçmaya devam ediyor. Başkan Gültekin Gencer’in geçtiğimiz günlerde, “Dünyaca ünlü bir 10 numara alacağız” açıklamasının ardındaki ismin Barcelona’nın genç yeteneği Cuenca olduğu öğrenildi. 24 yaşındaki futbolcunun menajerini Antalya’da davet eden Kırmızı-Beyazlılar, oyuncuyu kiralamak için şartları zorlayacak. (Fotomaç)

        3

        BILIC'TEN SOW'A KANCA
        Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra West Ham United'ın başına geçen Slaven Bilic'in bir gözü hep Türkiye'de... Daha önce Kartal'dan Tolgay Arslan'a talip olan Hırvat çalıştırıcı bu oyuncu sakatlanınca ilgisini geri çekmek zorunda kalmıştı. Bilic'in yeni gözdesi Fenerbahçe'den Moussa Sow... (Fotomaç)

        4

        G.SARAY'DA ADRIAN GÜNDEMDE
        Galatasaray, Jose Rodriguez’in ardından transfer çalışmalarına ara vermedi. Atletico Madrid’de Arda Turan ile başarılı günler geçiren Adrian Lopez de gündemde. Galatasaray, Porto’nun 27 yaşındaki İspanyol hücumcusu için devrede. Aslan, Adrian’ın menajerinin bağlantılarını kullanarak bonservisi 5 milyon euronun altına çekme hedefinde... (Fotomaç)

        5

        KARTAL CAPEL'İN PEŞİNDE
        Beşiktaş için bir iddia da İspanya'dan geldi. İspanyollar, Siyah-Beyazlılar'ın Diego Capel ile ilgilendiğini yazdı. (Sporx)

        6

        CARLOS'TAN KRASIC'E TEKLİF
        Fenerbahçe'nin unutulmaz sol beki Roberto Carlos, 'ıskartada' duran Milos Krasic'e kanca attı. Türkiye'de Sivas ve Akhisar Belediye'yi çalıştırdıktan sonra Hindistan'ın Delhi ekibiyle anlaşan Carlos, Sırp yıldızı istediğini yönetime bildirdi. Krasic'e de 5 ay için 1.5 milyon euro önerildi. (Fotomaç)

        7

        MOURINHO DA TELLES'İN PEŞİNDE
        Transfer haberlerinin en meşhur gazetecisi Di Marzio internet sitesinden önemli bir iddia yayımladı. Jose Mourinho, sol bekte rekabeti arttırmak için Galatasaray'ın genç sol beki Telles'i istiyor. (FutbolArena)

        8

        BEŞİKTAŞ İÇİN KANU İDDİASI
        Beşiktaş'ta Veli Kavlak ve Tolgay Arslan'ın sakatlıkları nedeniyle gözler orta sahaya yapılacak olan transfere çevrildi. Gökhan İnler'in transferinin gerçekleşmemesi durumunda ikinci alternatifin Rus ekibi Terek'te forma giyen Kanu olduğu öğrenildi. (Sporx)

        9

        ‘KALINIC-DOUGLAS’LA İLGİLENİYOR’
        Ukrayna ekibi Dnipro’nun 25 yaşındaki stoperi Douglas’ın Türkiye temsilcisi Malik Arutyunov, “G.Saray hem oyuncumla hem de Hırvat golcü Kalinic’le ciddi şekilde ilgileniyor. İkisi de büyük takım istiyor. Bu G.Saray olabilir. Kalinic, Avrupa Ligi’nin en iyi golcülerinden biriydi. G.Saray isterse bu transfer biter” diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ