Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray' da Adrian Lopez iddiası! - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray, Porto’nun 27 yaşındaki İspanyol hücumcusu için devrede. Sarı-Kırmızı' lı takım, Adrian’ın menajerinin bağlantılarını kullanarak bonservisi 5 milyon euronun altına çekme hedefinde.

        Geçen sezon Porto’ya transfer olan 27 yaşındaki İspanyol forvet ve kanat oyuncusu, Madrid ekibinde daha iki sezon öncesine kadar, attığı goller ve performansıyla, takımın taşıyıcı ismiydi.

        KALEYE HIZLI GİDEREK GOL BULUYOR

        Forvet arkasında ve diğer kanatta' da başarılı olan Adrian Lopez kaleye doğrudan ve hızlı giderek gol buluyor.Podolski, Sneijder ve Burak Yılmaz’ın yanına bu özellikte başka bir oyuncu arayan Galatasaray için son derece çekici gözüküyor.Ancak Lopez' in durumu biraz karışık.Porto ile 2019 yılına kadar bir sözleşmesi var ve bununlada bitmeyip bazı hakları Atlatico Madrid' in elinde bulunuyor. Sarı - kırmızı' lı takım, futbolcunun menajeri Jorge Mendes’in iki kulüple yakın ilişkileri sayesinde 5 milyon Euro'nun altında bir ücrete Adrian’ı transfer etmeyi planlıyor.Oyuncuyu satın alma durumu gerçekleşmezse başka bir seçenek olan 1 yıllık kiralayarak transfer etmede gündeme alındı.

        ARDA'NIN ESKİ TAKIM ARKADAŞI

        2011-14 sezonları arasında Arda ile Atlatico Madrid forması giyen Adrian Lopez, 2014 yılında lig şampiyonluğu yaşamıştır.Porto'ya transferş gerçekleştikten sonra çıktığı 17 maçta sadece 1 gol atarak başarısını gösterememişti.

        (Bugün)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ