Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Günün öne çıkan transfer iddiaları - Futbol Haberleri
        1

        Galatasaray daha önce birçok kez transfer etmeye çalıştığı Xherdan Shaqiri'yi yeniden gündemine aldı. Inter'de kalmayı istemeyen ve Hamza hocanın 'mutlaka alınsın` dediği 24 yaşındaki Arnavut asıllı oyuncu kiralık olarak düşünülüyor. (AMK)

        2

        Beşiktaş'ın orta saha transferindeki bir numaralı hedefi olan Bursasporlu Ozan Tufan için Mustafa, Necip ve İsmail'den oluşan takas önerisi kabul görmemişti. Güneş'in ısrarı ile pakete Franco ya da Ömer`den biri daha eklendi, gözler Timsah'a çevrildi. (Fanatik)

        3

        Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan kaleci Onur Kıvrak'ın Galatasaray'ın gündemine geldiği iddia edildi. Hamza Hamzaoğlu'nun yönetime "Eğer alabilirsek çok iyi olur" dediği, yönetimin de Trabzonspor yönetiminin görüşünü öğrenmek için harekete geçtiği ileri sürüldü. (AMK)

        4

        Galatasaray'ın yanı sıra adı Manchester United ve Amerikan kulüpleriyle anılan Zlatan Ibrahimovic, "Bir sonraki takımım çok büyük bir sürpriz olabilir" dedi. (Fanatik)

        5

        Galatasaray'ın yüksek bonservis bedeli nedeniyle alamadığı Joel Campbell için kulübü Arsenal'ın indirim yaptığı öğrenildi. Kosta Rikalı futbolcunun bonservis bedelinin 5 milyon Euro`ya kadar indirildiği, kararını da futbolcuyu isteyen Galatasaray ile Benfica`ya bildirdiği ortaya çıktı. (AMK)

        6

        Transferde hedeflerine birer birer imza attıran Beşiktaş, Gökhan İnler'ì de renklerine bağlayıp, teknik direktör Şenol Güneş'in yüzünü güldürmek istiyor. (AMK)

        7

        Nice maçındaki hezimetin ardından yönetime rapor veren Hamzaoğlu, Torino`nun 1.90`lık Polonyalı stoperi Kamil Glik'ìn mutlaka alınmasını istedi. (Fanatik)

        8

        Trabzonspor'da disiplinsiz davranışları sebebiyle kadro dışı bırakılan Onur Kıvrak'ın yerine arayışlar başladı. Gündeme alınan ilk isim Eskişehirspor'un başarılı kalecisi Ruud Boffin oldu. 28 yaşındaki kaleci için Es-Es ile ilk temaslar başladı. (Habertürk)

        9

        Vitor Pereira, Sporting Lizbon`la flört eden Bruno Alves'ìn yerine Inter`den Juan Jesus'un transfer edilmesini istiyor. (Fotomaç)

        10

        Fenerbahçe Sportif Direktörü Terraneo, Internacional'in Şilili orta saha oyuncusu Cherles Aranguiz için girişimlere başladı. (Fotomaç)

        11

        Avrupa`nın en iyi genç stoperleri arasında gösterilen Kongolo`nun bek oynadığı için ayrılmak istediği belirtildi. Feyenoord'un kiralamak isteyen Galatasaray'a 'evet' diyebileceği iddia edildi. (Fanatik)

        12

        Galatasaray, hem forvete hem de savunmaya takviye için Dnipro`yu yakın markaja aldı. Dnipro`ya Kalinic ve Douglas için paket bir teklif sunan Galatasaray'ın oyuncularının menajerleri ile de temasa geçtiği belirtildi. (Star)

        13

        Sportif Direktör Terraneo, Vitor Pereira`nın çok istediği Juan Quintero için önümüzdeki hafta Portekiz'e gidecek. (Takvim)

        14

        G.Saray'ın Bayern Münih ile anlaşmazlık yaşayan Xabi Alonso için harekete geçtiği iddia edildi. Sarı kırmızılıların, tecrübeli oyuncu yüksek maliyetini karşılamak için sponsor aradığı öne sürüldü. (Fotomaç)

        15

        Galatasaray, sözleşme uzatmak istediği Wesley Sneijder'e 3.2 milyon euro önermeye hazırlanırken Hollandalı yıldızın ekstra zam istediği ifade edildi. Yönetimin, Türkiye ve Galatasaray'da mutlu olduğunu her fırsatta dile getiren Sneijder ile de ters düşme ihtimalinden endişe ediliyor. (Fotomaç)

        16

        Kanarya, Moussa Sow'un sözleşmesini her an uzatabilir. Senegalli golcünün yönetime "Bu takımdaki sözleşmeli son yılım. Oynamazsam fiyatım düşer. Ya beni bırakın, oynayacağım bir takıma gideyim ya da sözleşmemi uzatın" dediği öğrenildi. F.Bahçe de Sow'a 2+1 yıllık yeni mukavele yapmaya hazırlanıyor. (Fotomaç)

        17

        Bruno Alves’in eski takımı Porto, tecrübeli stoperin peşini bir türlü bırakmıyor. Sarı-Lacivertliler, Bruno Alves’in satılması durumunda onun yerini İnter’li Juan Jesus ile doldurmayı planlıyor. (Fanatik)

        18

        İngiliz Daily Express gazetesi Chelsea'nin istediği Alex Telles için Galatasaray'ın 7 milyon Sterlin fiyat biçtiğini yazdu. Chelsea'nin henüz Telles için teklif yapmadığı ama Galatasaray'ın belirlediği rakamın menajerler aracılığıyla Chelsea'ye iletildiği bildirildi.

        19

        Trabzonspor'da Onur Kıvrak krizinin arkasında yatan nedenin milli kalecinin Roma'ya gitmeyi reddetmesinin olduğu öğrenildi. Süleyman Hurma, Roma Sportif Direktörü Walter Sabatini ile görüştü. Sabatini'nin Onur Kıvrak'ı istediği ve Doumbia ile Gervinho'yu takasta teklif ettiği ortaya çıktı.

        20

        Hurma bu teklifi Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'na iletirken iyi bir pazarlık sürecinin sonunda Onur'u takas ile değil de 10 milyon Euro civarında bir rakama Roma'ya satabileceklerini aktardı. Bu bilgiler Onur'un kulağına gidince milli kalecinin cevabı, "Şampiyonluk kupasını kaldırmadan bir yere gitmek istemiyorum" oldu. (Fotospor)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ