Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Transfer döneminde Galatasaray'a önerilen futbolcular - Galatasaray Haberleri
        1

        Sporx'in haberine göre; Galatasaray yönetime menajerler aracılığıyla teklif edilen oyuncular...

        2

        Younes Belhanda
        Bir dönem Fenerbahçe'nin transfer gözdesi Belhanda şu anda Dinamo Kiev takımında forma giyiyor. Ofansif orta saha ve kanatlarda gören yapan Belhanda'nı takımıyla 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Piyasa değeri ise 9 milyon Euro.

        3

        Lucas Leiva
        Liverpool'da forma giyen Brezilyalı Lucas Leiva savunmanın önünde forma giyiyor. Felipe Melo'nun yerine düşünebilecek isimler arasında yer alıyor. 28 yaşındaki Leiva'nın Liverpool ile sözleşmesi 2017 yılında sona erecek. Piyasa değeri 12 milyon Euro.

        4

        Gökhan İnler
        Her transfer döneminde Türk takımlarıyla ismi geçen Gökhan İnler ile bu yaz Galatasaray ve Beşiktaş ilgilendi. Napoli'de top koşturan Gökhan'ın sözleşmesi gelecek sezon sona erecek. Türk asıllı İsviçreli oyuncuya Premier Lig'den de teklifler var.

        5

        Ruud Boffin
        3 sezondur Eskişehirspor'un kalesini koruyan Belçikalı file bekçisi Ruud Boffin, Fernando Muslera'ya iyi bir yedek arayan Galatasaray'ın gündemine menajerler aracılığıyla girdi. 27 yaşındaki Boffin'in takımı ile 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

        6

        Cheick Tiote
        Melo'nun Inter'e gitme olasılığı üzerine menajeri tarafından Galatasaray'a önerilen Tiote 29 yaşında ve Premier Lig ekibi Newcastle United'da forma giyiyor. Takımı ile 2017 yılına kadar sözleşmesi bulunan Tiote'nin piyasa değeri 7,5 milyon Euro.