Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Brezilya basını, Galatasaray'ın Brezilya ekibi Recife'de forma giyen Francisco Rithely da Silva ile ilgilendiğini iddia etti - Futbol Haberleri
        1

        MELO İÇİN ANLAŞAMADILAR
        Galatasaray ve Inter yöneticileri, henüz Felipe Melo'nun transferi için anlaşma sağlayamadı. Takas artı bonservis ücreti konusunda ortak yol bulunamayınca, Interli iki yönetici Ausilio ve Fassone'nin İtalya'ya döndüğü ifade edildi. (Fanatik)

        2

        FENERBAHÇE, RAUL GARCIA'NIN PEŞİNDE
        Fenerbahçe Yönetimi, Atletico Madrid'in yıldızı Raul Garcia için perşembe gününden itibaren düğmeye basıyor. (Takvim)

        3

        ONAZI BEŞİKTAŞ YOLUNDA
        Beşiktaş'ın Gökhan İnler ve Ozan Tufan gibi orta sahaya düşündüğü isimlerden biri olan Ogenyi Onazi transferinde eli-kolu bağlı. Lazio, Real Madrid'in hedefindeki Lucas Biglia'yı kadroda tutabilirse Nijeryalı futbolcunun siyah-beyazlılara transferine onay verecek. (Fotomaç)

        4

        NIASSE BURSASPOR'A
        Transferin hareketli takımlarından Bursaspor, Rusya Premier Ligi ekiplerinden Lokomotiv Moskova forması giyen Oumar Niasse'nin peşine düştü. (Fanatik)

        5

        ESTEBAN İMZAYI ATIYOR
        Trabzonspor’un, Onur’a alternatif olarak kadrosuna katmak istediği Kosta Rikalı kaleci Esteban Alvarado, bordo-mavililerle anlaşması halinde kısa süre içinde resmi sözleşme imzalamak için Türkiye’ye geleceğini açıkladı. (Milliyet)

        6

        IBRAHIMOVIC AŞKI
        Galatasaraylılar'ın hasretle beklediği ünlü golcüyle ilgili gelişmeler oldukça sevindirici: PSG'nin hocası Blanc, İbrahimovic'in gidişine onay verdi. Milan'ın yeni hissedarı transfer temaslarını dondurdu. (Fotomaç)

        7

        MAHMUT USLU: "KEVIN MIRALLAS'I İKNA ETMELİYİZ"
        F.Bahçe yöneticisi Mahmut Uslu'dan A Spor'a bomba açıklama: Shakhtar'ı elesek de elemesek de bir futbolcu daha transfer edeceğiz. Kevin Mirallas'a 8 milyon Euro verdik gelmedi, onu ikna etmeliyiz. Luiz Adriano'ya 5 milyon euro imza parası verdik ama o Milan'ı seçti. (Fotomaç)

        8

        GÖKHAN İNLER ÇIKARMASI
        Beşiktaşlılar hazır mısınız?.. Tuttuğunu koparan Kartal, Gökhan İnler için Çizme'ye çıkarma yapacak. (Fotomaç)

        9

        N'DOYE TRABZONSPOR'DA
        Transfer çalışmalarını büyük titizlikle sürdüren Trabzonspor'un Hull City'den N'doye ile anlaştığı iddia edildi. (Vatan)

        10

        GALATASARAY'A SIRP KALECİ
        Cim-Bom, Kızılyıldız’ın 19 yaşındaki file bekçisi Predrag Rajkovic’in işini bitirmek için düğmeye bastı. Sırbistan Genç Milli Takımı’nın kalesini de koruyan oyuncunun gelecekte Galatasaray’ın 1 numarası olabileceği ifade edildi. Rajkovic’e yıllık 500 bin euro verilmesi planlanıyor. (Milliyet)

        11

        ROBBEN BOMBASI
        Fenerbahçe Yönetimi Shakhtar maçından alacağı sonuca göre bir bomba daha patlatabilir. Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi ön elemelerinde bir üst tura çıkması halinde Başkan Aziz Yıldırım'ın Arjen Robben seslerine kulak vereceği ve yıldız futbolcunun transferi için yeniden harekete geçeceği iddia edildi. (Takvim)

        12

        MELO'NUN YERİNE RITHELY DA SILVA
        G.Saray'ın ön libero arayışları Brezilya'ya ulaştı. Superdeportes gazetesi, Francisco Rithely da Silva'ya, Dnipro'nun 3 milyon euro teklif ettiğini ama G.Saray ile Recife Kulübü arasında pazarlıkların devam ettiğini yazdı. (Fotomaç)

        13

        WARIS FRANSA YOLCUSU
        Trabzonspor'da yeni sezon öncesinde takımdan ayrılması beklenen Waris'in Fransa Ligi takımlarından Rennes'e gitmesinin an meselesi olduğu öğrenildi (Takvim)

        14

        ASLAN, KAMİL'İ BIRAKMIYOR
        Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Kamil Glik için Torino yüksekten uçuyor. (AMK)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ