Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe, Shakhtar karşısına nasıl bir kadroyla çıkacak? - Futbol Haberleri
        1

        Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda eşleştiği ve ilk maçta kendi evinde golsüz berabere kaldığı Ukrayna’nın Shakhtar Donetsk takımıyla bu akşam rövanş maçına çıkacak.

        2

        Lviv Arena'da oynanacak karşılaşma 21:45'te başlayacak ve Digiturk 203 numaralı kanaldan ücretli olarak naklen yayınlanacak. Karşılaşmayı, Almanya Futbol Federasyonu'ndan Felix Zwayer yönetecek.

        3

        Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'nın, ilk karşılaşmanın kadrosundan fazla bir değiklik yapmadan takımını şu 11'le sahaya sürmesi bekleniyor:

        28

        Lucescu'nun takımı, Fenerbahçe'yle Donetsk'e yaklaşık bin 200 kilometre uzaklıktaki Lviv şehrinde karşılaşacak. Fenerbahçe ise İstanbul'dan yaklaşık bin 400 kilometre mesafe kat ederek Lviv'de maça çıkacak. Donetsk Ukrayna'nın en doğusunda Lviv ise ülkenin en batısında bulunuyor.

        29

        Maç saatinde Ukrayna'da hava sıcaklığının 20 derece olması bekleniyor.

        30

        FENERBAHÇE NASIL TUR ATLAR?
        Rakibiyle deplasmanda kozlarını paylaşacak sarı-lacivertli ekip, alacağı her türlü galibiyet ve gollü beraberliklerde adını bir üst tura yazdıracak.

        31

        Maçın 90 dakikası 0-0 sona ererse, karşılaşma 15'er dakikalık iki devre halinde oynanacak uzatmalara gidecek. Uzatmalarda da galibiyetin dışında gollü beraberlikler Fenerbahçe'yi üst tura çıkartırken, 120 dakika sonunda gol olmazsa tur atlayan tarafı seri penaltı atışları belirleyecek.

        32

        Shakhtar Donetsk'in ise maç penaltılara gitmeden tur atlaması için sahadan galibiyetle ayrılması gerekecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ