Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Yeşil sahalarda teröre tepki - Futbol Haberleri

        Süper Lig ve 1. Lig, 14 Ağustos Cuma günü oynanan karşılaşmalarla başladı. Üç günde oynanan 16 maçın öncesi, sırası ve sonrasında taraftarlar ve futbolcular, hem terör olaylarına tepki gösterdi hem de şehitleri andı.

        Hemen hemen tüm maçlarda taraftarlar, "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" şeklinde bağırıp, pankart ve dövizler açarken, en dikkat çekici anma ise Beşiktaş, Mersin İdmanyurdu ve Trabzonsporlu futbolculardan geldi.

        Mersin İdmanyurdu-Beşiktaş karşılaşmasında gol perdesini açan Cenk Tosun, gol sevinci yaşamak yerine takım arkadaşlarıyla beraber asker selamı verdi. Mersin İdmanyurdu adına beraberlik golünü atan Burkina Fasolu oyuncu Nakoulma da şehitleri asker selamı vererek andı.

        Gaziantepspor-Kasımpaşa maçında lacivert-beyazlı ekibin ilk golünü atan Adem Büyük de asker selamı veren futbolculardan oldu.

        TRABZON, 61. DAKİKADA ŞEHİTLERİ ANDI

        Trabzonspor taraftarları, gelenek haline getirdiği 61. dakika şovunda şehitleri andı.

        Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan Bursaspor karşılaşmasında, "Şehitler ölmez vatan bölünmez" diye bağıran bordo-mavili taraftarlar, asker selamı yaptı.

        Trabzonspor'un Erkan Zengin'in ayağından bulduğu gol sonrasında sevinç yaşayan futbolcular, protokol tribünü önünde asker selamı verdi. Futbolcular maç sonunda takım halinde tribünlerin önüne giderek tekrar asker selamı yaptı. Taraftarlar da bu sırada "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" diye bağırdı.

        SİVAS, ŞEHİT POLİSİ UNUTMADI

        Spor Lig'de oynanan Medicana Sivasspor-Galatasaray maçında şehit polis Muhammed Onur Demir unutulmadı.

        Karşılaşma sırasında Türk bayrakları sallanırken, tribünde şehit polisin fotoğrafının yer aldığı pankart da yer aldı.

        Ayrıca PTT 1. Lig'deki Şanlıurfaspor-Adanaspor karşılaşmasında 3 adet dev Türk bayrağı açıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ