Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi Şampiyonlar Ligi play-off turu oynanan 5 maçla tamamlandı. Manchester United, Leverkusen, CSKA Moskova, BATE ve Astana tur atlayan takımlar oldu - Futbol Haberleri
        ŞAMPİYONLAR LİGİ HEYECANI HTSPOR ARENA'DA... MAÇLARIN DETAYLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ...

        Şampiyonlar Ligi'nde gecenin maçında ilk maçı sahasında 3-1 kazanan Manchester United deplasmanda karşılaştığı Club Brugge'ü 4-0 mağlup etti. Kırmızı Şeytanlar'a galibiyeti getiren golleri Rooney (3) ve Ander Herrera kaydetti.

        Günün diğer maçlarında ise Leverkusen, deplasmanda 1-0 yenildiği Lazio'yu milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu, Admir Mehmedi ve Bellarabi'nin golleriyle 3-0 yenerek kupanın dışına itti.

        Rus ekibi CSKA Moskova ise 2-1 mağlup olduğu ilk maçın ardından sahasında Sporting Lisbon'u Seydou Doumbia(2) ve Ahmed Musa'nın golleriyle 3-1 mağlup ederek adını gruplara yazdırdı.

        Evinde oynadığı maçı 1-0 kazanan BATE Borisov deplasmanda Partizan'a 2-1 mağlup olmasına rağmen, ilk maçını evinde 1-0 kazanan Astana ise APOEL ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak tur atlayan diğer takımlar oldular.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ