Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'de Nani ve Van Persie ortaklığı golleri getiriyor - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe’nin geçtiğimiz hafta 1-1 berabere kaldığı Çaykur Rizespor maçında Sarı-Lacivertli ekibin golü Robin van Persie’den gelmiş, pozisyonu hazırlayan isim Nani olmuştu. Bu hafta Kadıköy’de roller değişti. Nani’nin ilk golünde sol kanatta asisti Van Persie yaparken, Portekizli’ye kafayı vurmak kaldı.

        KADIKÖY’DE ZAFER TURU

        Sarı-Lacivertli forma altındaki ilk resmi gollerini atan Luis Nani, 90 dakika sonrası çok mutluydu. Son düdüğün ardından taraftarın sevincine ortak olan süper yıldız, Kadıköy’de tüm tribünleri tek tek dolaşarak galibiyeti kutladı.

        4 YIL SONRA DUBLE

        Fenerbahçe formasıyla kalitesini ortaya koyan Nani, 2011-12 sezonundan sonra ilk kez bir lig maçında ‘duble’ yaptı. Portekizli oyuncu son olarak 2011-12 sezonunun 15. haftasında (10.12.2011 tarihinde) Manchester United formasıyla Wolverhampton karşısında 2 gol atmıştı.

        BU ÜÇLÜ ÇOK GÜÇLÜ

        Vitor Pereira yönetiminde 7 resmi maça çıkan Fenerbahçe, rakip ağları 9 kez havalandırdı. Kanarya’nn hücum gücünde öne çıkan isimler de 3 yeni transfer oldu. Fernandao (3), Nani (2), Van Persie (2) üçlüsü takımın attığı 9 golün 7’sine imza attı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ