Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Sneijder zam bekliyor - Galatasaray Haberleri

        HABERTÜRK SPOR | ERHAN TELLİ

        Konya deplasmanında attığı iki golle G.Saray’ı farklı zafere taşıyan Wesley Sneijder’ın, sözleşme uzatmak için indirim değil tam aksine iyileştirme beklediği öğrenildi. Haziran ayından bu yana Dursun Özbek yönetiminin mukavele uzatmak için kendilerini bekletmelerine tepkili olan Hollandalı yıldız oyuncu ve menajerinin, imza parası ve maç başına ücretlerle yıllık 5 milyon Euro’yu bulan ücret konusunda kesinlikle indirime gitmeyi düşünmedikleri bildirildi. Sneijder ve menajeri, başarılı performansın karşılığı olarak yönetimden zam jesti istiyor.

        MENAJERİ BASTIRIYOR

        Sneijder için eylül ayı içinde menajeri Guido Albers ile masaya oturmaya hazırlanan yönetim, 5 milyon Euro’luk ücretini maç başılarla 4 milyon Euro seviyesine çekmeyi planlıyordu. Ancak Sniper’ın menajeri “Wesley kulübün gelecekle ilgili planlarını görmek istiyor” diyerek ilk uyarıyı yapmıştı.

        İkilinin pazarlık masasında taraftar baskısını da arkalarına alarak yöneticileri bir hayli terletmesi bekleniyor. Menajer Albers’in, 3 yıllık kontrat karşılığında toplam 15 milyon Euro ücret isteyeceği ve 2+1 yıllık opsiyonu da kabul etmeyip 3 yıllık sözleşme konusunda direteceği öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ