Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Muslera yedek kalabilir - Galatasaray Haberleri

        Uruguay’ın maçları için Güney Amerika’ya giden, önceki gece deplasmanda oynanan Kosta Rika maçında yedek bekleyen Muslera, toplamda 50 saatlik uçuşun ardından Türkiye’ye döndü.

        Fiziksel açıdan hayli yorgun durumda olan tecrübeli eldiven, daha önceki dönüşlerinde sıkıntılar yaşamıştı. Geçen sezon 3-0 kaybedilen Trabzonspor ve 4-2 kazanılan Karabük maçlarına milli takım dönüşünde çıkan Muslera’nın, motivasyon sorunu yaşadığı görülmüştü. Bu verileri göz önünde bulunduran Hamza hocanın, Beşiktaş’tan transfer edilen Cenk Gönen’i ilk 11’e hazırladığı vurgulandı.

        DENAYER İLK 11'DE BAŞLIYOR

        Sarı-Kırmızılı kulübün transferin son gününde Manchester City’den kiraladığı Jason Denayer, Galatasaray formasıyla ilk maçına, yarın Mersin İdmanyurdu karşısında çıkacak. Belçikalı genç savunmacı, ilk 11’de Hakan Balta ile birlikte görev yapacak. Chedjou ve Semih’in sakatlığında sahaya çıkacak olan Denayer’in yanı sıra bir diğer yeni transfer Jose Rodriguez de, Melo’nun görevini üstlenmek üzere Selçuk’un partneri olacak. Sol bek Carole ise kart cezalısı olduğu için, yerine Olcan görev yapacak. Bir süredir kulübede oturan Yasin’in de bu maçta ilk 11’e geri dönmesi bekleniyor.

        (Fanatik)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ