Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Gaziantep FK_old HT SPOR yazarı Bülent Yavuz, Galatasaray-Gaziantepspor maçının tartışmalı pozisyonlarını değerlendirdi - Futbol Haberleri

        HABERTÜRK SPOR | BÜLENT YAVUZ

        Türk Telekom Arena'da Galatasaray ilk 3 puanını aldı. Gaziantep öyle kolay yutulur bir lokma değil. 90 dakika boyunca rakibiyle çok iyi mücadele etti. Hatta öne de geçti. Ancak Galatasaray'ın iştahlı, arzulu ve mücadeleli oyununa maç sonunda teslim olmak zorunda kaldı. Galatasaray'ın biraz kıpırdadığı ortada. Yıldız oyuncularında sahne aldığı, daha çok arzulu ve bir an önce neticeye gidici oyunuyla Antep'e göz açtırmadı.

        Hakem Alper Ulusoy, bana göre çok iyi bir maç yönetti. Özellikle futbol oyununu yorumlamadaki Avrupai ve çağdaş katkısı yatsınamaz. Oyuncularla çok iyi diyalog kurdu. Oteriter kimliğini maçın başından sonuna kadar elinde tuttu. Gösterdiği sarı kartların hepsi doğruydu. 1-2 faul yanlışı dışında Türk Telekom Arena'da hakem gibi hakemdi. Bu genç kardeşimizi can-ı yürekten kutluyorum. Galatasaray seyircisinin baskısı ve etkisi de Alper Ulusoy'a sökmedi. Bu her iki takım için adaletli ve eşitti. Türk hakemliği yeni bir yıldız kazanmıştır. Hayırlı ve uğurlu olsun.

        Unutuyordum... Hakan Balta ve Muhammet arasındaki mücadelede kesinlikle penaltı yoktu ve hakem de 'devam' dedi. Helalinden notum 8.5 çok iyi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ