Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Ekonomi biletiyle business polis noktasından geçmek için zorluk çıkaran Kevin Constant, polise de hakaret edince kelepçelenerek gözaltına alındı - Trabzonspor Haberleri

        HABERTÜRK SPOR | Haluk AYYILDIZ

        Trabzonspor’da kriz üstüne kriz yaşanıyor... Konya mağlubiyeti ile ağır bir yara alan Bordo-Mavililer’de şimdi de Kevin Constant olayı patlak

        verdi.

        Milli maç arası nedeniyle verilen izni değerlendirmek isteyen Gineli yıldız, Konya maçı sonrası saat 02.30 uçağıyla İstanbul’a geldi. Ardından saat 08.15’teki uçakla Fransa’nın Nice kentine gitmeyi planlayan Constant, Atatürk Havalimanı’na ulaştı.

        ‘GEÇEMEZSİN’ DEDİLER, ÇILDIRDI!

        Havalimanında dış hatlar terminalinde biniş bankosunda işlemlerini tamamladıktan sonra pasaport noktasına gelen Gineli, ekonomi bileti olmasına rağmen business polis noktasından geçmek istedi. Fakat Bordo-Mavili futbolcu bu talebine olumsuz yanıt alınca adeta çılgına döndü. Turkish Ground Services (TGS) personeli ile itiş kakış yaşayan ve görevliye İngilizce küfür eden Constant, orada bulunan görevli polise de hakaret edince kelepçelenerek gözaltına alındı.

        NÖBETÇİ MAHKEMEYE ÇIKTI

        Götürüldüğü hastanede sağlık kontrolünden geçirilen Gineli futbolcu, tekrar havalimanındaki polis merkezine geri getirildi. Emniyet görevlileri; havalimanı güvenliği ve TGS personelinin şikayetçi olması üzerine Constant’ın ifadesini aldı. İstanbul Savcılığı tarafından gözaltına alınan yıldız futbolcu, nöbetçi mahkemeye çıktıktan sonra serbest bırakıldı.

        TAKSİCİ DE ŞİKAYETÇİ

        Kevin Constant’tan şikayetçi olanlar arasına dün sürpriz bir isim daha dahil oldu! Havaalanı personeli ve polisle yaşadığı gerilimle şimşekleri üzerine çeken Gineli yıldızın, sabah saatlerinde Atatürk Havalimanı’na gelirken taksiciyle de sorun yaşadığı ortaya çıktı.

        Bordo-Mavili yıldızı, havaalanına ulaştıran şoför, parasını alamadığı gerekçesiyle Constant’tan şikayetçi oldu ve Taksici Şube Müdürlüğü’ne gidip ifade verdi.

        SAVCI, CONSTANT'LA FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ

        Constant’ın ifadesini alan Bakırköy Adliyesi’nde görevli savcı Osman Uludüz, Trabzonspor taraftarı çıktı. Savcı Uludüz, Constant’la fotoğraf çektirdi.

        ‘KRİZ ADAM’ CONSTANT! 1.5 SEZONDA 5 OLAY

        Trabzonspor’un geçen sezonun başında 2.5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek Milan’dan transfer ettiği Kevin Constant futbolundan çok çıkardığı krizlerle gündeme geldi.

        Bordo-Mavili forma altında yaklaşık 1.5 sezonda toplam 31 maça çıkıp 2 gol atan Gineli yıldızın, yarattığı olaylar şu şekilde:

        1- HALİLHODZİC’LE TARTIŞTI

        Constant’ın Trabzonspor’daki ilk olayı teknik direktör Vahid Halilhodzic’le yaşadığı gerilimdi. Başakşehir maçı öncesi yapılan analiz toplantısında Boşnak hocaya hücuma dönük bir oyun sistemini benimsemesi gerektiğini söylemiş ve tansiyon yükselmişti.

        2- YANAL’A ‘EL KOL’ YAPTI

        Halilhodzic gittikten sonra Ersun Yanal geldi ancak Constant değişmedi! Gineli yıldız, G.Saray maçında oyundan alınmasına tepki gösterip hocasına el kol hareketi yaptı ve şimşekleri üzerine çekti. Ardından kadro dışı bırakıldı.

        3- SİGARA-ALKOL BOMBASI

        Yanal’ın kadro dışı bıraktığı Constant, Trabzonspor kariyerindeki en büyük bombaya Batum’da imza atmıştı! Kimseden izin almadan eğlenmek için Gürcistan’a giden Gineli futbolcu, sigara ve alkol içerken objektiflere yakalanmıştı. Gece hayatına oldukça düşkün olan Constant, uzun süre kadroya girmemişti.

        4- KAMPA GEÇ GELMEK İSTEDİ

        Constant bu sezonun başında sportif direktör Süleyman Hurma ile ‘mini gerilim’ yaşadı. Halilhodzic, Yanal ve Batum olayları sonrası yönetimin affettiği Gineli futbolcu, sezon öncesi kampına 3 gün geç katılmak isteyince Hurma’dan tepki çekmiş ve geri adım atmıştı.

        5- POLİSE HAKARET ETTİ

        Constant son olarak dün yarattığı krizle gündeme geldi. Atatürk Havalimanı’nda önce personel, sonra da polise hakaret eden yıldız futbolcu, kelepçelenerek gözaltına alındı ve Trabzon kariyerine bir olay daha ekledi!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ