Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Önce Başakşehir, ardından Fenerbahçe karşısında "duble" yapan Beşiktaş’ın yeni kralı, Es-Es’e de aynı tarifeyi uyguladı, Demba Ba’yı unutturdu - Beşiktaş Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        Önce Başakşehir, ardından Fenerbahçe karşısında ‘duble’ yapan Beşiktaş’ın yeni kralı, Es-Es’e de aynı tarifeyi uyguladı, Demba Ba’yı unutturdu. Alman yıldızın ligdeki son 5 şutunun 4’ü ağları havalandırdı.

        Demba Ba kuşkusuz Beşiktaş taraftarı için ‘tadı damakta kalan’ nadide bir lezzetti... Taraftarla uyumuyla, attığı goller ve kırdığı rekorlarla kısa sürede akıllara kazınmış bir efsaneydi...

        Ancak günün tek bir sloganı var ki, yaşasın yeni kral! Mario Gomez kelimenin tam anlamıyla Demba Ba’yı unutturdu... Sezon başında Fiorentina’dan transfer edilen Alman yıldız, dün bir kez daha Kartal’ı sırtlayan isim oldu. Fiziksel açığını kapattıktan sonra ilk 11’de yer almaya başlayan, önce Başakşehir, ardından Fenerbahçe ağlarına ikişer gol bırakan Gomez, dün de ‘duble’ yaptı.

        KESKİN NİŞANCI

        Mario Gomez attığı iki golün dışında ‘bitiricilik’ özelliğiyle de farkını gösterdi. Fenerbahçe derbisinde kaleye attığı 2 şutta da ağları bulan Alman yıldız, dün de 33. dakikada ‘kaldığı yerden’ devam etti.

        Maçtaki ilk şutunda ağları bulan ve 3’te 3 yapan Gomez, 49’da kaleciyle karşı karşıya kaçırdığı golün ardından 56’da bir kez daha ağları buldu. Bir başka ifadeyle ‘Süper Mario’ ligdeki son 5 şutunun 4’ünde ağları sallamayı başardı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ