Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Salih Uçan için flaş açıklama - Fenerbahçe Haberleri

        İtalya'nın Roma takımında forma giyen milli futbolcu Salih Uçan'ın temsilicisi Ömer Koray Uzun, önemli açıklamalar yaptı.

        Radyospor'a konuşan Uzun, ''Roma'dan Salih'in bonservisini alma konusunda bize herhangi bir talep gelmedi. Bunlar kulüpler düzeyinde olabilecek gelişmeler. Eğer iki kulüp isterse bu transfer gerçekleşir. Salih kendisini geliştirip geri dönme arzusundaydı. Ama her şey olabilir. İtalya'da Roma'nın Salih'in tüm haklarını alacağı yönünde bir iddia geldi. Ama bizim bir bir bilgimiz yok. Salih İtalya'nın en büyük takımında oynuyor. Elinden gelenin en iyisini yapıyor. Son maçta oyuna girdi. 15 dakikada çok iyi işler yaptı. Gervinho'ya pası verdi. Bulduğu şansları en iyi şekilde değerlendirecek. Bana göre Roma için önemli bir oyuncu. Bu sezonki amacı takımına maksimum katkı sağlamak'' dedi.

        Roma yönetiminin, oyuncunun bonservisinin alınması konusunda görüşe vardığı belirtilmişti. Kiralık ücretine 4.75 milyon euro ödedikleri oyuncunun 11 milyon euroluk (yaklaşık 37 milyon TL) opsiyonu bulunduğu, sarı-kırmızılıların bu opsiyonu kullanarak Salih'i kalıcı oyuncuları yapacakları öne sürülmüştü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ