Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray, transfer için gözünü devre arasına dikti. Joel Campbell, Aaatif Chahechouhe ve Muhammet Demir listede. Tarık Çamdal ise yolcu... - Galatasaray Haberleri

        Formuyla kısa sürede geçer not alan Denayer’in sözleşmesini uzatıp, mukavele krizine takılan Grosskreutz’a da Ocak’ta lisans çıkartabilecek olan Aslan, eski ve yeni gözdeleri için de şimdiden çalışmaya başladı. Futbol direktörü Cenk Ergün’ün kurduğu ve teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile dirsek temasında çalışan ekip, raporunu ilk yarı bitmeden sunacak.

        CAMPBELL'İN SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

        23 yaşındaki Joel Campbell’in Arsenal ile sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. İngilizler, bu son satış fırsatını kaçırmak istemiyor. Cim Bom, sezon başında da istediği genç sağ açık için şu an en şanslı talip durumunda. Galatasaray lig bitmeden hem Arsenal hem de başarılı futbolcuyla temas kuracak, uygun bir bonservisle işi bitirmeye çalışacak.

        CHAHECHOUHE 3.5 MİLYON EURO'YA SERBEST

        Ligin eski gol kralı Aatif’in sözleşmesinde 3.5 milyon Euro’ya (12 milyon TL) serbest kalma maddesi var. Galatasaray bu rakamın bir bölümüne ek olarak takas ile Yiğidolar’ın kapısını çalacak. Faslı yıldız sıcak bakıyor.

        MUHAMMET MÜTHİŞ BAŞLADI

        Her dönemde adı devlerle anılan Muhammet Demir de Cim Bom’un öncelikli isimlerinden... Sezona 8 maçta 4 golle başlayan başarılı futbolcu da artık sınıf atlamak için İstanbul macerasına ‘evet’ diyor. Burada belirleyici, Antep’in yıldızına isteyeceği bonservis... (Fanatik)

        TARIK ÇAMDAL YOLCU

        Bu arada Hürriyet'in haberine göre ise Galatasaray'da, Kevin Grosskreutz'un lisansının çıkması sonrası Jason Denayer stopere çekilip Alman futbolcuya sağ bekte görev verilecek.

        Bursaspor ve eski takımı Eskişehirspor'un teklif yapmaya hazırlandığı Tarık Çamdal'ın ise takımdan gönderileceği ifade edildi. Ayrıca Hamza Hamzaoğlu, ön libero bölgesinde Chedjou ve Denayer'i deneyeceği, eğer verim alınamazsa ön libero için de bir transfer yapılacağı belirtildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ