Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi Dinamo Zagreb'li Arijan Ademi'nin 2-1 kazandıkları Arsenal maçından sonra yapılan doping kontrolü pozitif çıktı. Oyuncunun şimdi B numunesi bekleniyor - Futbol Haberleri

        Dinamo Zagreb orta saha oyuncusu Arijan Ademi kendi sahalarında Arsenal'e karşı oynadıkları ve 2-1 kazandıkları maçtan sonra yapılan doping kontrolü pozitif çıktı. 24 yaşındaki Ademi'nin alınacak B örneği de pozitif çıkarsa disiplin kuruluna sevkedilip cezalandırılacak.

        PUAN SİLİNMESİ SÖZ KONUSU DEĞİL

        Şampiyonlar Ligi'nde bir oyuncunun dopingli çıkmasından sonra oynadığı takımın diskalifiye edilmesi veya puan silinmesi gibi bir kurak yok. Bir takımın ceza alması için 2 veya daha fazla futbolcuda doping çıkması gerekiyor.

        B NUMUNESİ BEKLENİYOR

        Bu konuda Hırvatistan kulübü bir açıklamada bulundu: ''Oyuncumuz Arijan Atemi'de Arsenal ile Zagreb'de oynadığımız maçtan sonra yapılan doping kontrolünde pozitif olduğu belirtildi. UEFA bu konuda işlemleri başlattı. UEFA kurallarına göre dopingli çıkan oyuncunun ceza alması için B numunesinin de dopingli çıkması gerekiyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ