Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Kasımpaşalı Tunay Torun, performansını artırıp, EURO 2016’ya gitmek istediğini belirtti - Kasımpaşa Haberleri

        HABERTÜRK SPOR | VOLKAN KÖSE

        Kasımpaşa’nın şu ana kadarki başarısında büyük pay sahibi oyunculardan Tunay Torun, Ay-Yıldızlı formayı yeniden sırtına geçirmek istediğini açıkladı. Fransa’da gelecek yaz düzenlenecek olan EURO 2016 finallerine gitmek istediğini belirten yıldız kanat oyuncusu, “Hedefim bir gün yine A Milli Takım’da oynamak. Bunun için çok daha iyi olmam lazım. Kendime güveniyorum ve daha iyi şeyler yapabileceğime inanıyorum. Türkiye, Fransa’daki EURO 2016’ya katılacak ve ben de orada olmak için sezon boyunca çok çalışacağım. Kasımpaşa’da iyi şeyler yapıp, Milli Takım’a tekrar çağrılacağıma inanıyorum.

        "'HER TAKIMI YENEBİLİRİZ"

        Çok güçlü bir kadro yapısına sahip olduklarını kaydeden Tunay Torun hiçbir takımdan çekinmediklerini vurguladı. Gurbetçi yıldız, “Ligde her takımı yenebiliriz, bizde bu kapasite var. Geçen sezon en büyük zaafımız defanstı, en çok golü biz yemiştik. Bu açığımızı iyi transferler ve çok çalışarak kapattık” dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ