Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'de Volkan Demirel evinde oynadığı hiç bir maçı yenilmedi - Fenerbahçe Haberleri

        Bir tarafta Volkan Demirel, diğer tarafta Fernando Muslera... Geçen sezon G.Saray’a şampiyonluğu getiren isimlerin başında olan Muslera, taraftar baskısı altında rakip forvetlere geçit vermemeye çalışacak. Geçen sezon Kadıköy’deki maçta başta Selçuk’un kaleye gönderdiği şut olmak üzere müthiş kurtarışlar yapan Volkan da derbilerdeki yenilmezliğini sürdürmek isteyecek.

        13 GALİBİYET, 9 BERABERLİK

        Tecrübeli eldiven kariyeri boyunca Şükrü Saracoğlu’nda Beşiktaş ve Galatasaray’a karşı toplam 23 resmi maça çıktı ve bunların hiçbirinde yenilgi yüzü görmedi. G.Saray’a karşı Volkan’ın kalede olduğu 13 maçta Kanarya, 9 galibiyet, 4 beraberlik aldı. Tecrübeli eldiven bu 10 maçta sadece 8 gol yedi. Beşiktaş’a karşı Saracoğlu’ndaki 10 müsabakada ise Volkan 7 galibiyet, 3 beraberlik yaşadı, kalesinde 7 golg ördü.

        34 MAÇTIR YENİLMİYOR

        Kanarya, ligde Kadıköy’de Beşiktaş, G.Saray ve Trabzon’a karşı 34 maçtır yenilmiyor. Son galibiyeti 2005’te 4-3’lük skorla Beşiktaş almıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ