Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Gaziantep FK_old "Golden önce faul ve ofsayt var" - Trabzonspor Haberleri

        HTSPOR.COM / Bülent YAVUZ

        Trabzon Avni Aker Stadı'ndan hakem Çağatay Şahan geçti! Maç 2-0 Gaziantep lehine iken yarattığı bir faul sonrasında Trabzonspor ilk golünü attı. Bu golün yapılışında ofsayt da var. Yani Trabzonspor, faul olmayan bir pozisyondan serbest vuruş kullandı. O top kaleye girmeden önce de Carl Medjani hem kaleciye hem de oyuna müdahale eder şekilde topla oynamaya çalıştı. Kabul edelim ki teması yok ama kalecinin hem görüşünü engelledi, hem dikkatini çekti, hem de topu tutmasına imkan vermedi. Bunun kurala göre net bir şekilde ofsayt olması gerekirdi.

        Sarı kartlarda ve faullerde bir türlü istenilen standardı yakalayamayan Çağatay Şahan, büyük bir çoğunlukta da her iki takım oyuncularından hem itiraz hem de tepkiler gördü.

        90+3'te Gaziantep ceza alanı içerisinde Cardozo-Arokoyo mücadelesinde Arokoyo, yere düşerken top eline geliyor. Ancak Arokoyo'nun eli doğal konumda ve topla oynamıyor. Haliyle hakem devam kararı vermekle doğru yaptı. Ancak Trabzonlu oyuncular, yoğun itiraz ettiler. Hakemi ortalarına aldılar, sağdan çektiler, soldan çektiler, itelediler, her şeyi yaptılar. Hoş görüntüler değildi. MHK Başkanı Kuddusi Müftüoğlu ve yardımcısı Bünyamin Gezer, geçen sezon kötü yönetimler gösteren Çağatay Şahan'ı yeniden morallendirmek ve kazanmak için Süper Lig'de görev verdiler. Ancak bu kardeşimiz, kendisine güvenenleri de maalesef mahcup ediyor. Avni Aker'de hakem mi vardı veya bu işten anlamayan lalettayin biri mi vardı doğrusu anlamak pek mümkün değildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ