Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Milli Takım Aleksis Çipras ve Ahmet Davutoğlu yanyana - Futbol Haberleri

        Türkiye ile Yunanistan A milli takımları arasında yapılan özel maçı, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras da izledi.

        Karşılaşma öncesinde Başakşehir Fatih Terim Stadı'na gelen Davutoğlu ve Çipras, mücadeleyi protokol tribününden takip etti.

        Öte yandan Davutoğlu, Çipras'ı Başakşehir Fatih Terim Stadı girişinde karşıladı.

        Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, maçtan önce A Milli Futbol Takımı'nın soyunma odasına giderek, teknik heyet ve oyunculara başarılar dilediği bildirildi.

        Ayrıca karşılaşma öncesi Paris'teki terör saldırılarında yaşamını yitirenler için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. İki takım futbolcuları sahaya kollarında siyah bantla çıktı.

        Öte yandan, stat çevresinde alınan geniş güvenlik önlemleri dikkati çekti.

        MİLLİLERDEN ANLAMLI DAVRANIŞ

        A Milli Takım oyuncuları, Yunanistan karşılaşması öncesi anlamlı bir sosyal sorumluluk mesajı verdi. Maç öncesi ısınmak için sahaya mor renkli tişörtler giyerek çıkan futbolcular, 17 Kasım Dünya Prematüre Günü'ne dikkati çekerek, sosyal farkındalığa katkı sağladı.

        BAŞBAKAN DAVUTOĞLU VE ÇİPRAS STATTAN AYRILDI

        Türkiye ile Yunanistan A milli takımları arasında yapılan ve 0-0 berabere sonuçlanan özel maçı, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras da izledi. Karşılaşmanın ardından Çipras ve Davutoğlu stattan ayrıldı.

        Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda Davutoğlu ve Çipras, mücadeleyi protokol tribününden takip etti. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, maçtan önce A Milli Futbol Takımı'nın soyunma odasına giderek, teknik heyet ve oyunculara başarılar diledi. Karşılaşmanın ardından Çipras ve Davutoğlu stattan ayrıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ