Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Farkı önledi! - Futbol Haberleri

        Maçın başında kolay bir hava topunu elinden kaçıran Fernando Muslera yürekleri ağza getirmişti... Top yan direkten kornere giderken, iki gol yemesine rağmen Uruguaylı eldiven Galatasaray’ın en iyisiydi... Atletico Madrid’in iki tehlikeli gol girişiminde Torres’e izin vermeyen Muslera, 4 önemli kurtarışla farkın büyümesini engelledi. Uruguaylı, “Her yerde baskı yapan, top oynamadığı zaman da bize topu göstermeyen bir Atletico vardı sahada. Nefes aldırmadılar. Gerçekçi olursak, hedef UEFA’ya gitmek. Takımın durumu, yeni hocanın gelişinin ardından bir günde değişmez ama, zamanla bir şeylerin değişeceğine inanıyorum” diye konuştu.

        G.Saray’ın savunması yolgeçen hanı gibiydi... İlk maçta 2 gol atan Griezmann, dün de elini kolunu sallaya sallaya ‘duble’ yaptı.

        Savunmada Chedjou ile birlikte dökülen Semih, “İki gol yesek de savunma olarak dirençliydik” diyerek şaşırttı. Cimbom’un en büyük sıkıntısı olarak göze çarpan savunma zaafiyeti dün bir kez daha kendisini gösterdi. Atletico Madrid’in en tehlikeli oyuncusu olan ve ilk maçta 2 gol atan Antoine Griezmann’a dün yine önlem alınamazken, Fransız yetenek güle oynaya goller attı.

        13. dakikada gelen ilk golde Gabi’nin sağdan ortasında perdelemeye giden kimse yoktu. Griezmann; Denayer, Chedjou ve Semih’in arasından golü attığında G.Saray’ın savunma oyuncuları birbirinin yüzüne şaşkın bir şekilde bakmakla yetindi.

        HAKAN’A BACAK ARASI

        İkinci golde de yine kaptan Gabi ile Griezmann’ın işbirliği vardı. Gabi, Hakan Balta’ya bacak arası bir çalım atarken, devamında Griezmann’a “Al da at” dercesine bir pas uzattı. Ofsayt olmasına rağmen Fransız yıldızın bu kadar boş kalması G.Saray savunmasının ne kadar zayıf olduğunu gözler önüne serdi.

        ‘DALGINLIK OLUYOR’

        Defansın tel tel dökülmesine karşın Semih Kaya’nın maç sonrası sözleri oldukça ilginçti. Genç stoper, “İstediğimiz gibi oynayamadık. Ancak iki gol yesek de savunma olarak dirençli olduğumuzu düşünüyorum. Zaten genel olarak savunma oyuncuları ağırlıklı bir kadro çıktık.” dedi. Semih, yenilen ilk gol için de “Ligde de böyle oluyor. Bir anda dalgınlık oluyor, gol yiyoruz. Bir türlü çözüm bulamadık. Yeni hocamızın gelişiyle artık defans çalışacağımızı düşünüyorum. Çünkü böyle olmaz” ifadelerini kullandı.

        Atletico Madrid, Griezmann’ı Real Sociedad’dan 28 Temmuz 2014’te 30 milyon Euro’ya transfer etmişti. Manchester City, M.United, PSG ve Real Madrid gibi dünyaca ünlü kulüplerin radarında olan 24 yaşındaki Fransız milli oyuncu için 60 milyon Euro civarında rakamlar dolaşıyor. Geçen sezon ligde 22 gol atan Griezmann, bu sezon Devler Ligi’ndeki 4 golünü de G.Saray’a attı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ