Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Cenk Tosun "duble" yaptı - Beşiktaş Haberleri

        Maçın ilk yarısında takımını öne geçiren 24 yaşındaki futbolcu, ikinci yarıda bir gol daha atarak mücadelenin skorunu belirleyen isim oldu. Bu organizasyondaki ilk golünü yine siyah-beyazlı formayla geride kalan sezon İngiltere'nin Tottenham Hotspur takımı ile oynanan ve 1-0 kazanılan karşılaşmada atan Cenk Tosun, UEFA Avrupa Ligi'ndeki gol sayısını 3'e yükseltti. Siyah-beyazlı futbolcunun, ligde de 5 golü bulunuyor.

        3 MAÇ ARADAN SONRA KAZANDI

        Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde 3 maç aradan sonra kazandı. Avrupa'da sezona Skenderbeu deplasmanında aldığı 1-0'lık galibiyetle başlayan siyah-beyazlı ekip, daha sonra biri Sporting Lizbon, ikisi Lokomotiv Moskova ile olmak üzere toplam 3 karşılaşmada sahadan beraberlikle ayrıldı. Arnavutluk temsilcisini konuk ettiği maçta rakibini 2-0 yenmeyi başaran Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'ndeki galibiyet özlemini de dindirdi.

        7 MAÇ SONRA BİRDEN FAZLA GOL

        Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde 7 maç aradan sonra birden fazla gol attı. Skenderbeu karşısında Cenk Tosun'un golleriyle sahadan 2-0 galip ayrılan siyah-beyazlı ekip, organizasyonda 7 maç aradan sonra rakip fileleri birden fazla havalandırmayı başardı. Bu arada Beşiktaş, geride kalan sezon UEFA Avrupa Ligi 2. turunda İngiltere'nin Liverpool takımıyla deplasmanda yaptığı ve 1-0 kaybettiği maçtan bu yana 8 karşılaşmada da gol atma başarısı gösterdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ