Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Fernandao'nun golü öncesi top kornere mi taca mı çıktı? - Trabzonspor Haberleri

        Fenerbahçe'nin Trabzonspor ile oynadığı akrşılaşmanın ikinci yarısında sarı-lacivertlilerin attığı ikinci gol öncesinde çok ilginç bir an yaşandı.

        Trabzonsporlu Aykut Demir ile Fenerbahçeli Fernandao arasında yaşanan ikili mücadele sırasında Aykut, topa vurarak meşin yuvarlağı kornere attı. Topun kornere çıkmasının ardından Luis Nani, yardımcı hakemin önünde taç atışıyla oyuna başladı.

        Nani'nin taç atışı sonrası Gökhan Gönül topu kontrol etti ve ortasını ceza sahasına gönderdi. Fernandao ise kale sahasında kafayı yuvarak skoru 2-0 yaptı. Golün ardından Fenerbahçe'nin korner kazandığı sırada yardımcı hakem kararıyla taçla oyuna başlaması en çok konuşulan konulardan oldu. (Sporx)

        BÜLENT YAVUZ YORUMLADI

        "İkinci gol öncesinde top kornere çıkıyor. Yardımcı hakem tacı gösterdi. Burada hakemin hiçbir kusuru yok. O top da gitti Fener'in ikinci golü oldu. Neticeye tesir eden bir durum yok. Bu bir yardımcı hakem hatasıdır. Kural hatasıyla alakalı bir durum da asla söz konusu olamaz."

        Öte yandan Fernandao'nun golünde yaşanan kural hatası iddialarına MHK Başkanı Kuddusi Müftüoğlu "Kural hatası söz konusu değil. Yaşanan maç içerisinde olan bir hata" diyerek noktayı koydu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ