Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Eski milli futbolcu Ali Güneş, Mevlüt Erdinç’in devre arasında Galatasaray’a gelmek istediğini söyledi - Galatasaray Haberleri

        Ali Güneş, “Kevin Grosskretz iyi, Almanya’da çok fazla takım istemiyor. Schalke kesinlikle olmaz. Eski takımı Dortmund onların düşmanı. Dortmund’a geri gelemez. Köln kulübü, kendisiyle ilgilenmediğini söyledi. Bayer Leverkusen’in onu transfer edeceğini düşünmüyorum. En yakın ihtimal Hannover 96. Mevlüt orada oynuyor. Kalitesi tartışılmaz. İnsan olarak da kendisini çok seviyorum. En son Olcay Şahan’ın düğününde konuştuk. Türkiye’ye gelmeye çok sıcak bakıyor. Galatasaray’a transferi olabilir. Burak’ın sakatlıktan sonra beklenen performansı gösteremedi. Umut da öyle. Galatasaray’ın elinde Grosskreutz gibi bir kozu var. Onu vererek Mevlüt’ü alabilir. Kickers dergisi de bu haberi yazdı. Orada yazılıyorsa, bu gerçektir” dedi.

        "MEVLÜT, TÜRKİYE’Yİ ÇOK İSTİYOR"

        Hannover 96’nın Mevlüt için 3.5 milyon Euro ödediğini, Galatasaray’ın ise Grosskreutz için 1.5 milyon Euro ödediğini hatırlatan Güneş, ”Bu nedenle Galatasaray, Grosskreutz ile birlikte biraz para ödemek zorunda kalabilir. Ama bunun dışında Mevlüt açısından sorun çıkmaz. Grosskreutz için sorun olmaz. Zaten gitmek istiyor. Ama Hannover kesinlikle Mevlüt için para isteyecek. 500 bin – 1 milyon Euro arasında bir para isteyebilirler. Mevlüt’ten çok fazla yararlanamadılar; ama Grosskreutz’tan yararlanabilirler. Aradaki zararı göze alıp, Mevlüt’ü Galatasaray’a verebilirler” şeklinde konuştu.

        "UMUT BULUT’UN TRABZON’DA GÖSTERDİĞİ PERFORMANSI MEVLÜT GALATASARAY’DA GÖSTERİR"

        Mevlüt’ün kendisine Türkiye’de futbol oynamak istediğini belirten Ali Güneş, “Avrupa’da yetişmesine rağmen Türk kültürünü çok yaşayan bir insan. Türkiye’de oynamaya çok sıcak bakıyor. Galatasaray, Türkiye’nin en büyük kulüplerinden bir tanesi. Galatasaray’da bana göre çok başarılı olur. Umut Bulut’a yakın bir tarzı var. Umut çok iyi ve mücadeleci bir oyuncu. Mevlüt biraz daha teknik üstünlüğüne sahip. Mevlüt’ün Umut Bulut’un Trabzonspor’da gösterdiği performansı Galatasaray’da göstereceğini düşünüyorum. Çok güçlü ve profesyonel bir futbolcu. Kendini sürekli hazır tutuyor. Varını yoğunu ortaya koyuyor. Galatasaray’ın da Mevlüt'e ihtiyacı var” ifadelerini kullandı. (Radyospor)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ