Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Semih Kaya'nın sağ beke geçişi az daha pahalıya patlıyordu - Galatasaray Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        Akhisar’ın ilk golünde hata yapan Semih, Tarık’ın çıkıp Rodriguez’in girmesi üzerine sağ beke geçti. İkinci golde de Güray, Semih’in savunduğu kanattan rahatça orta yaptı, Rodallega göstere göstere golü attı.

        Aslan, Akhisar’ı yendi yenmesine ama savunma yine evlere şenlikti... Akhisar’ın ilk golünde N’Guemo’nun vuruşunda, Muslera’nın dokunduğu top yan direkten geri döndü. Semih, topu uzaklaştıramayınca, iri cüssesini koyan N’Guemo bir kez daha vurdu, Hakan Balta’ya çarpan top Muslera’yı kontrpiyede bırakıp gol oldu.

        G.Saray’ın defansını alt üst eden değişiklik ise Mustafa Denizli’den geldi. Tarık’ın çıkıp Sabri yerine Rodriguez’in girmesinin ardından sağ beke, Mancini döneminde de bu bölgede oynayan Semih monte edildi. Ancak Semih, içeriye yardıma koşmaktan yerinde durmadı.

        MUSLERA İSYAN ETTİ

        Akhisar’ın en tehlikeli ismi olan Rodallega’nın 74’te attığı gol G.Saray savunmasının pozisyon bilincinin ne kadar kötü olduğunun belgesi gibiydi.

        Güray, soldan sağ beke geçen Semih Kaya yerinde olmayınca, içeriye bakıp rahatça ortasını yaptı. Altı pasa hareketlenen Rodallega, ceza alanında biraz geriye çıkınca, Olcan ve Hakan’ın markajından kurtuldu.

        Hayatının en kolay gollerinden birini atan Rodallega, Muslera’nın çaresiz bakışları altında ağları buldu. Uruguaylı bu gol sonrası arkadaşlarına “Bu kadar boş bırakılır mı?” diye tepki gösterdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ