Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Gaziantep FK_old Mehmet Polat ile yollar ayrılıyor! - Futbol Haberleri

        Gaziantepspor 3 hazırlık maçının ardından Beşiktaş ile oynayacağı Fortis Türkiye Kupası karşılaşması için tekrar Gaziantep'e dönecek.

        İkinci yarı kamp çalışmaları için takım, 2 Ocak'ta Antalya Mardan Spor Kompleksi Tesisleri'nde toplanacak. Kırmızı-siyahlı takım, Antalya'da 6, 8 ve 14 Ocak tarihlerinde üç hazırlık maçı oynayacak. 10 Ocak'ta Beşiktaş ile oynayacağı Fortis Türkiye Kupası karşılaşması için Gaziantep'e gidecek olan Gaziantepspor, karşılaşma sonrası tekrar Antalya kampına devam edecek.

        Teknik Direktör Nurullah Sağlam, kamp döneminin ilk günlerinde Fortis Türkiye Kupası için çok sıkı çalışacaklarını belirterek, ''İddiamızı sürdürmek için Beşiktaş karşısında mutlaka puan almalıyız'' dedi.

        Kayseri Erciyesspor'dan İlhan Özbay ile prensip anlaşmasına varıldığını söyleyen Sağlam, bu futbolcunun yarın Antalya'da başlayacak kampa katılacağını belirtti.

        Nurullah Sağlam yarın başlayacak olan Antalya kampına PAF takımdan Uğur Delibaş, Mehmet Yiğit, Mehmet Karakeçi ve kaleci Cuma Bezgin'in de dahil edildiğini açıkladı.

        -KAMP PROGRAMI-

        Gaziantepspor'un, Antalya kampı maç programı şöyle:

        6 Ocak 2009 saat: 13.30 Gaziantepspor-İstanbul Büyükşehir Belediyespor

        8 Ocak 2009 saat: 13.30 Gaziantepspor-Samsunspor

        14 Ocak 2009 saat: 13.30 Gaziantepspor-Kocaelispor.

        -40. YILA UYGUN BİR KADRO YAPACAĞIZ-

        Gaziantepspor Basın Sözcüsü Mehmet Kızıl da, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2009 yılında kulübün kuruluşunun 40. yılını kutlayacaklarını ve buna yakışır transferler yapacaklarını söyledi.

        Transfer konusunda teknik direktörün görüşünün çok önemli olduğunu ifade eden Kızıl, ''Stoper ve forvet mevkileri için çalışmalarımız sürüyor. Gerçekleştireceğimiz iki transfer de çok kaliteli olacak. Transfer konusunu haftaya çözeceğimizi umut ediyorum'' dedi.

        Kızıl, teknik direktör Nurullah Sağlam'ın Bursaspor maçı sonrası verdiği rapor doğrultusunda eski takım kaptanı Mehmet Polat, Metin Tuğlu ve Mustafa Cevahir'den kendilerine kulüp bulmalarını istediklerini söyledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ