Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray G.Saray'dan ceza ve teknik direktör açıklaması! - Galatasaray Haberleri

        Türkiye Kupası Çeyrek Final rövanş maçında Galatasaray, Akhisar Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı ve yarı finale çıktı. Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Galatasaray Kulübü 2. Başkanı Cengiz Özyalçın, UEFA’dan gelen ceza ile ilgili “Bu Galatasaray’da bir yönetimin başarısıdır. Hiç kimse böyle olacağını tahmin etmiyordu. Ben burada bunun altını çiziyorum yönetim başarısıdır bu. 1 yıl Galatasaray’ın düşlediği, yönetimin planladığı hedefler için bana göre kötünün iyisidir” ifadelerini kullandı.

        Mustafa Denizli’nin istifa etmesinin ardından yeni hoca ile ilgili henüz alınmış bir karar olmadığını da kaydeden Özyalçın, “İlerde ne gelip götüreceği bilinmez. Yönetim kuruluna gelir teklif, tespit eder biz de yönetim kurulu olarak irdeleriz böyle bir gereksinim varsa futbol şubesinde o kişi göreve başlar” dedi.

        EŞREF ALAÇAYIR: CAS’A GİDİP GİTMEYECEĞİMİZ BELLİ DEĞİL

        Galatasaray Kulübü Hukuktan Sorumlu Başkan Yardımcısı Eşref Alaçayır ise karar sonrası CAS’a gidip gidilmeyeceği ile ilgili, “O konuda karar vermedik. Daha bugün kararı aldık. Yönetim kurulu olarak toplanacağız. Üzerine yorum yapmak çok zor. CAS’a gidip gitmeyeceğimiz belli değil. Gidebilir de gitmeyebilir de. Sonuç bizim ümit ettiğimiz gibi bir sonuç, memnunuz” dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ