Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Josef De Souza: İstediğimiz skoru aldık - Fenerbahçe Haberleri

        Yayıncı kuruluşa maçı değerlendiren Josef de Souza, "Maçın zorlu olmasını bekliyordum. Portekiz'de daha önce forma giydim ve Braga'yı tanıyorum. Bizi çok zorladılar. Rakibin bloğunu kırmak için çok uğraştık. İkinci yarıda çok daha fazla baskı yaptık ve istediğimiz skoru aldık" diye konuştu.

        Rövanş maçının çok zor geçeceğini belirten Souza, "Rövanş maçı çok zor olacak eminim. Rakibiz skor anlamında geride kaldı. Dönüş yapmak zorundalar. Açıkları kullanmak isteyeceğiz. Deplasmanda 1 gol bulsak onların 3 gol atması gerekecek ki bu hiç kolay bir iş değil" şeklinde konuştu.

        "AVANTAJLI BİR SKOR ELDE ETTİK"

        Fenerbahçeli oyuncu Şener Özbayraklı, Braga karşısında kazanılan 1-0'lık galibiyetin tur yolunda avantajlı bir skor olduğunu söyledi.

        Maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Şener, "Taraftarlarımız önünde son bölümlerde 1 gol bulduk. Avantajlı bir skor elde ettik. İnşallah ikinci maçta da iyi bir sonuçla turu geçeriz" dedi.

        Bu seviyedeki maçlarda çok fazla pozisyonun olmadığını ve sabırla davranmak gerektiğini dile getiren Milli oyuncu, rövanş karşılaşması ile ilgili de "Zor olacak" ifadesini kullandı.

        Gökhan ile arasındaki forma rekabeti ile ilgili de Şener, "Kendimi hazır tutmaya çalışıyorum ve iyi durumdayım. Rekabet takımımızda her alanda var. Gökhan ağabeyin takıma katkısı çok fazla, ben de oynadığım zaman elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Takıma katkı vermemiz çok önemli. İnşallah güzel rekabetle Fenerbahçe'ye yararlı futbolcu oluruz" diye konuştu.

        "GÜZEL BİR TAKIM OYUNU OYNADIK"

        Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Ozan Tufan, Braga karşısında güzel bir takım oyunu oynadıklarını ve iyi bir avantaj yakaladıklarını söyledi.

        Karşılaşma sonrası Fenerbahçe Televizyonu'na konuşan Ozan, "Zor bir maçtı. 82. dakikaya kadar golü bulamadık. Yorulduk, performansımız tükendi. Mehmet ağabey güzel bir gol attı. Tebrik ediyorum kendisini. Güzel bir takım oyunu oynadık. İyi bir avantaj yakaladık. Oraya gidip Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edip tur atlayacağımıza inanıyorum" dedi.

        Caner Erkin ise, Braga karşısında ellerinden geleni yaptıklarını, iyi bir skor aldıklarını söyledi ve "Bizim için çok iyi oldu" dedi.

        Caner, "Bizim için çok iyi oldu. Elimizden geleni yaptık. Daha farklı da olabilirdi. Özeleştiri yapmak gerekirse istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık ama iyi bir skor aldık" ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ