Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi Manchester City-PSG maçı hangi kanalda oynanacak? Muhtemel 11'ler - Futbol Haberleri

        Fransa'nın Paris şehrinde oynanan Şampiyonlar Ligi Çeyrek final ilk karşılaşmasında PSG, İbrahimoviç ve Rabiot'un gollerine karşılık Manchester City'nin Kevin De Bruyne ve Fernandinho ile cevap vermesi sonrası tur şansını İngiltere'ye bıraktı. Peki yıldızların boy göstereceği Manchester City - PSG maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? Maç hakkında detaylı bilgiler ve istatistikleri haberimizden edinebilirsiniz.

        MANCHESTER CİTY - PSG MAÇI HANGİ KANALDA, NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

        Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final rövanş karşılaşması kapsamında Manchester City - PSG mücadelesi 12 Nisan Salı günü saat 21:45'de başlayacak. Etihad Stadyumunda oynanacak mücadele Tivibu Spor 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Bu maçın hakemi ise İspanyol Futbol federasyonundan Carlos Velasco olacak.

        MANCHESTER CİTY PSG MAÇINA DAİR BAZI İSTATİSTİKLER

        -İki takımın daha önce Avrupa kupalarında oynadığı iki maç da berabere bitti.

        -Ligue 1 ve Premier Lig takımları arasındaki son üç Şampiyonlar Ligi eşleşmesinden de Fransız takımları galip ayrıldı.

        -Manchester City tarihinde ilk defa Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynuyor. City, Şampiyonlar Ligi gruplarından sonra oynadığı yedi maçın birini kazanabildi (2B 4M); iç sahada da galibiyet alamadı (1B 2M).

        -Paris Saint-Germain, son üç sezonda da Şampiyonlar Ligi'ne çeyrek finalde veda etti. İlk ve tek yarı finalini 1994-95'te oynadı.

        -Paris Saint-Germain'in kupada attığı son sekiz golün altısında Zlatan Ibrahimovic'in gol veya asist katkısı bulunuyor.

        -Şampiyonlar Ligi tarihinde ilk maçı evinde 2-2 bitiren takımların yalnızca yüzde 18'i bir sonraki tura yükselmeyi başardı (11 takımdan ikisi).

        MUHTEMEL 11'LER

        MANCHESTER CİTY: Hart; Clichy, Sagna, Mangala, Otamendi; Fernando, Fernandinho, Yaya Toure, Silva, De Bruyne, Aguero

        PARİS SAİNT GERMAİN (PSG): Kevin Trapp; Silva, Marquinhos, Aurier, Maxwell; Lucas, Veratti, Motta,Di Maria, Cavani, Ibrahimovic

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ