Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Rams Başakşehir Abdullah Avcı: "Üçüncülüğü istiyoruz" - Rams Başakşehir Haberleri

        Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Gaziantepspor karşısında güzel oynadıklarını ve yarışta üçüncülüğü yakalamak istediklerini ancak bulundukları sıralamayı da pekiştirmek istediklerini söyledi.

        Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 29. haftasında Medipol Başakşehir, Gaziantepspor'u 4-1 mağlup etti. Karşılaşma sonrası Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abcullah Avcı, açıklamalarda bulundu. Avcı, şöyle konuştu:

        "İlk planımız maça baskılı başlamaktı. Özellikle önde oynayan oyuncularımız ve beklerimizin ayaklarının çizgiye basmasını ve öne doğru oynamasını istedik. Golü bulmak, arkasından duran top çalıştığımız pozisyonlardı. Ve oyunun başında skoru elimize aldık. 30. dakikada rakibin eksik kalması bize avantaj yakalattı. Bazen tempoyu düşürerek bazen yükselterek çok rahat bir galibiyet alarak bugünü bitirdik. Bugün itibariyle yarışta üçüncülüğü yakalamak istiyoruz ama dördüncülüğe de pekiştirerek aşağılardan uzaklaşmak istiyoruz. Bir haftayı da kazanarak kapattık. Yerimizi de kaybetmiyoruz. Ligin sonu gelirken önümüzdeki hafta yine içeride oynayıp o maça hazırlanacağız."

        MUTLU TOPÇU: DEPLASMANDA 10 KİŞİ OLUNCA SENARYO FARKLI BİR HAL ALDI

        Gaziantespor Teknik Direktörü Mutlu Topçu ise maçla ilgili yaptığı açıklamada, "İlk 20 dakikada 2-0 geriye düştük daha sonra duran toptan kazandığımız gol bizi umutlandırdı. Daha sonraki gol ve kırmızı kart oyunun şeklini değiştirdi." dedi.

        Dünkü sonuçlardan sonra buradan alacakları puanların kendilerini rahatlatacağını ifade eden Topçu, "İyi başlamadık. İlk 20 dakikada 2-0 geriye düştük daha sonra duran toptan kazandığımız gol bizi umutlandırdı. Daha sonraki gol ve kırmızı kart oyunun şeklini değiştirdi. Deplasmanda 10 kişi olunca senaryo farklı bir hal aldı. Gelinen noktada 2 penaltı bir de duran topla mağlup olduk ama bizim 5 önümüzde 5 maç var ve oyunu daha çok ciddiye almak zorundayız." diyerek sözlerini tamamladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ