Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Cengiz Birgen: "Yoldan birini çevirsek daha iyi yönetir" - Kasımpaşa Haberleri

        Spor Toto Süper Lig takımlarından Kasımpaşa'da kaleci antrenörüCengiz Birgen, Osmanlıspor maçından sonra açıklamalarda bulundu.

        Kasımpaşa'da 1-1'lik beraberlikle sona eren maçtan sonra yayıncı kuruluşa konuşan Birgen, "Dünyada ve Türkiye'de böyle bir pozisyona itiraz etti diye hiçbir hoca atılmaz. O kadar enteresan şeyler yaşadık ki bundan daha basit bir pozisyonda Deniz Çoban hakemliği bıraktı. Bu sene 14-15 puanımız gitti. Bu maçtan sonra İlker Meral ne yapacak merak ediyorum" dedi.

        Rıza Çalımbay'ın oyundan atılmasına tepki gösteren Birgen, "Hakaret yok. İtiraz da mı etmeyelim? Böyle komik bir penaltıya itiraz etmemek gibi anormallik olabilir mi? Yoldan birini çıkartsak çok daha sağlıklı maç yönetir. Allah'tan futbolcular birbirleriye sorun yaşamadı sahada. Belki de biz Avrupa'ya çok rahat gidecektik. Rakipten çok dışarıdaki faktörlerle uğraştık" ifadelerini kullandı.

        Birgen sözlerini şöyle noktaladı;

        "O kadar alıştı ki çocuklar artık. Herkes ikinci devredeki mücadeleyi gördü. Söylenecek o kadar çok şey var. Rıza Çalımbay Türkiye'nin en saygın adamlarından bir tanesi. Küfür yok, hakaret yok. İtiraz yüzünden oyundan atılıyor. Hangi birini söyleyeyim ki? Puan gidiyor, Avrupa gidiyor, kimse bir şey demiyor. Hakemler herkesten centilmenlik istiyor ama bu kadar olaydan sonra biz ne yapmalıyız? Futbolculara ayrı bir parantez açmalıyız. Böyle bir ortamda mücadele edip iyi bir skor aldılar. Oyuncuları tebrik ediyorum."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ