Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Luis Nani: "Ortadayken daha fazla katkı veriyorum" - Fenerbahçe Haberleri

        HABERTÜRK SPOR | AHMET SELİM KUL

        Fenerbahçe’nin Portekizli yıldızı Luis Nani, sezona iyi bir başlangıç yapmış fakat ikinci yarının başında duraklama dönemi geçirmişti.

        Tecrübeli oyuncu son haftalarda 2. forvet, daha doğrusu forvet arkası pozisyonuna geçtikten sonra tekrar ipleri eline aldı ve performansını yükseltti.

        Nani son maçlarda oldukça iyi bir performans sergilerken Gaziantepspor karşılaşması sonrasında yıldız oyuncuya “Ortaya geçtikten sonra topla hücumda takımın lideri gibi oldun ve problemleri çözmeye başladın. Kanattaki Nani ile ortadaki Nani’nin farkı ne?” sorusunu yönelttik. Portekizli futbolcunun yanıtı ise Fenerbahçe’nin bugüne kadar çektiği sıkıntının adeta açık bir özeti gibiydi.

        ‘ELİMDEN GELENİ YAPIYORUM’

        Luis Nani, “Yeni yerimde topla çok daha fazla buluşabiliyorum. Bu da daha çok fırsat anlamına geliyor. Ben de takımım için elimden geleni yapmaya çalışıyorum ve ortaya bu çıkıyor. Kanatta oynarken topla oynama şansınız daha sınırlı. Ortadayken takıma daha fazla katkı verebiliyorum ve takım arkadaşlarım da bana daha fazla yardımcı olabiliyorlar. Bana göre aradaki farkın sebebi bu” ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ