Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Şenol Güneş antrenmanları basına kapattı! - Beşiktaş Haberleri

        HABERTÜRK SPOR / Kartal YİĞİT

        Galatasaray derbisi öncesi Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’ten radikal karar... Siyah-Beyazlı teknik adam, geçtiğimiz hafta yapılan antrenmanlarda futbolcular arasında yaşanan kavgaların farklı şekilde yansıtılması ve çok büyütülmesi nedeniyle bu haftaki çalışmaların tamamını hem taraftara hem de basına kapattı.

        Güneş’in bu kararı almasında futbolcuların da etkili olduğu öğrenildi. Şampiyonluk yolunda kalan Galatasaray ve diğer 2 maça hiçbir olumsuzluk yaşamadan çıkmak isteyen Şenol Hoca’nın bu nedenle böyle bir önlem aldığı belirtildi.

        BOL BOL ŞUT ÇALIŞTILAR

        Öte yandan Siyah-Beyazlılar derbi hazırlıklarına devam etti. Sağanak yağmur altında yapılan antrenman 1.5 saate yakın sürdü ve taktik ağırlıklı gerçekleşti. Teknik Direktör Şenol Güneş’in özellikle duran top ve bol bol şut çalışması yaptırdığı öğrenildi.

        Isınma ve streching hareketleri ile başlayan idman, kuvvet çalışmaları ile devam etti. Duran top çalışması ve tam sahada oynanan taktik çift kale maçın ardından yapılan şut çalışması ile hazırlıkların dünkü bölümü tamamlandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ