Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Günün transfer iddiaları (06.05.2016) Barcelona, Arda Turan'ın yerine Mesut Özil'i istedi - Futbol Haberleri
        1

        Tecrübeli teknik adam Fatih Terim ile bir araya gelen Galatasaray Başkanı Dursun Özbek yeni sezon için teklifini iletti. Fakat Milli Takım'a odaklandığını söyleyen Terim yapılan teklifi kibar bir şekilde reddetti.
        (Takvim)

        2

        Trabzonspor, bu sezon Gençlerbirliği'nde sergilediği performans ile dikkatleri üzerine çeken İrfan Can Kahveci'yi gündemine aldı. Başkent kulübü Gençlerbirliği'nin alt yapısından yetişen 20 yaşındaki orta saha oyuncusu İrfan Can Kahveci için Trabzonspor'un ilk etapta kadroda düşünmediği oyuncular üzerinden takas teklifi yapacağı belirtildi.
        (Sabah)

        3

        Sevilla'dan gelen teklifi geri çeviren tecrübeli oyuncu Mehmet Topal, sözleşmesini uzatma konusunda Fenerbahçe Yönetimi ile prensip anlaşmasına vardı
        (Fanatik)

        4

        Gomez karar verme süresini 30 Mayıs’a kadar uzattı. Ancak F.Bahçe’nin golcü yıldıza teklif yapması üzerine Beşiktaş Yönetimi paniğe kapıldı. Beşiktaş kafası karışan Gomez'e, "Biz seneye de seninle devam etmek istiyoruz" dedi. Alman yıldız bu konudaki son kararını sezon sonu verecek
        (Takvim)

        5

        Hannover'den kiralanan Marcelo, uzun yıllar Siyah-Beyazlı formayı giymek istediğini söylemişti. Beşiktaş Yönetimi, 28 yaşındaki stoperle her konuda anlaştı. Sezon sonunda Alman kulübüyle bonservis pazarlığı yapılacak.
        (Fanatik)

        6

        Sarı-Kırmızılı kulüple yüzde 85 oranında anlaşan ve Galatasaray Yönetimi’ne, “Sezon sonunu bekleyin” diyen Mircea Lucescu’dan, kulübü Shakhtar da umudu kesti. Ukrayna temsilcisi, ligdeki rakiplerinden Dnipro’nun hocası Miron Markevich’le söz kesmek üzere.
        (Fanatik)

        7

        Çin'den gelen 8 milyon euro'luk teklifi kabul eden bordo-mavililer Paraguaylı oyuncuyu satmaya hazırlanıyordu. Fakat Cardozo menajeri aracılığıyla Trabzonspor yönetimine bir kez daha "Çin'e gitmem" restini çekti.
        (Fotospor)

        8

        Galatasaray'ın yeni sezonda yaptığı ilk transfer Kayserispor'un genç forveti Sinan Bakış oldu... Yılda 1 milyon euro'nun altında bir rakama imza atacak olan Sinan, Galatasaray'ın kadro derinliği için önemli bir alternatif olarak kadroya alınacak.
        (Fotospor)

        9

        Bu sezon stoperde bir türlü aradığını bulamayan Beşiktaş rotasını Almanya'ya çevirdi. Kicker'ın iddiasına göre Kara Kartalların hedefindeki isim Borussia Dortmund'dan Neven Subotic!
        (Sporx)

        10

        Fenerbahçe'nin sezon sonunda sözleşmesi biten Portekizli yıldızı Raul Meireles takımdan ayrılıyor. 33 yaşındaki futbolcunun yeni adresinin ise İngiltere olması bekleniyor. Portekizli futbolcu, bu sezon Premier Lig'den düşen Aston Villa ile anlaşmak üzere.
        (Yeni Şafak)

        11

        Tecrübeli çalıştırıcı, hafta içinde İngiltere'ye giderek, bu ülkenin 1. Ligi'nde mücadele eden Sheffield United'ın sahibi olan Suudi Arabistan Spor Bakanı Prens Abdullah bin Moosad ile bir araya geldi.
        Sheffield United'ın Türk yöneticisi Selahattin Baki (sağda) aracılığıyla yapılan görüşmede Prens Abdullah, Ersun Yanal'a transfer teklifini resmen iletti.

        Prens Abdullah'ın Yanal'a, "Sizi uzun süredir takip ediyoruz ve Türkiye dışında bir kulüpte çalışmak istediğinizi biliyoruz. Eğer kabul ederseniz sizinle uzun vadeli bir anlaşma yapmak istiyoruz. Amacımız 3 yıl içinde Premier Lig'e yükselmek" dediği öğrenildi.

        Suudi Arabistanlı prens daha sonra Sheffield United ile ilgili projelerini anlattı ve kulübün başarılı olması için bütün imkanlarını seferber edeceğini söyledi. Yanal ise, 127 yıllık geçmişi bulunan bir kulüpten gelen transfer teklifinin kendisini onurlandırdığını ifade etti ve düşünmek için süre istedi.
        (Hürriyet)

        12

        Arjantin ekiplerinden River Plate, Galatasaray'ın başarılı eldiveni Fernando Muslera'nın menajeri ile iletişime geçti. Muslera'nın yıllık 3 milyon dolar istediği Arjantinlilerin bu teklifi kabul ettiği, Buenos Aires ekibinin de Galatasaray'a 9 milyon dolar bonservis bedeli ödemeye hazırlandığı bildirildi.
        (Fotospor)

        13

        Mario Gomez’i yuvada tutmayı hedefleyen Siyah-Beyazlılar, alternatif planlar üzerinde de çalışıyor. Dzeko, Mandzukic, Eto’o ve Rodallega’yı listesinde bulunduran Kartal’da son olarak Cheick Diabate ismi gündeme geldi.
        (Fotospor)

        14

        Galatasaray, Romanya ve dünya futbolunun efsane oyuncularından Gheorghe Hagi’nin Rusya’nın Rubin Kazan takımı ile anlaştığı iddia edildi. Romanya basının iddiasına göre Kazan ve Hagi arasındaki anlaşma yüzde 99 tamam!
        (Sporcope)

        15

        KRİTİK HAFTA
        Caner Erkin’in yaklaşık 7 hafta önce Intertarafından gizlice sağlık kontrolünden geçirildiği ortaya çıkmıştı. Kontrollerin ardından taraflar, İtalyan ekibi Inter'in cumartesi günü Serie A'da oynayacağı Empoli karşılaşmasının ardından son kez görüşme gerçekleştirip, transferi sona erdirmek için sözleşmişti. 27 yaşındaki futbolcu bu görüşme için önümüzdeki hafta Milano’ya gidecek.
        (Fanatik)

        16

        Barcelona'nın Arda Turan'ın cezalı olduğu dönemde ise Mesut Özil için Arsenal'e teklif yaptığı belirtildi. Ancak Arda Turan hem Çin'e gitmemesi hem de oynama cezasının bitmesiyle Mesut Özil transferinden vazgeçildi. Arsenal'de şampiyon olmayı bir kez daha kaldıramayacak olan Mesut'un ise Arda'nın yerine Barcelona'ya gitme hayalleri tükendiği için çocukluğunda sokaklarda formasının giyip tezahürat yaptığı Fenerbahçe'ye gitmek istediği iddia edildi.
        (Fotospor)

        17

        FORREN'DEN YEŞİL IŞIK
        Kara Kartal’ın stoper listesinde yer alan Moldeli Vegard Forren “Çıkan haberler oldukça mümkün, iyi durumdayım” dedi.
        (Fanatik)

        18

        Barcelona'dan sezon sonu ayrılacağı iddia edilen Arda Turan geleceği hakkında konuştu: "Barcelona'daki geleceğim hakkında şüpheye düştüğümde çocukluğumu düşünüyorum. Çünkü Barcelona benim çocukluk hayalimdi. Bu formayı giymek, Iniesta, Messi, Suarez ve Neymar'la arkadaş olmak çok güzel. Bu güzelliğin bozulmasına kolay kolay izin vermem. Sabırlı olacağım."
        (Sporx)

        19

        Leicester City'nin yıldızı Riyad Mahrez sezon sonunda takımda kalacağını açıkladı.

        20

        Gelecek sezonun çalışmalarına başlayan Timsah, 3 transferi bitirmek üzere. Yeşil-Beyazlılar, Akhisar’ın orta sahası Merter ve stoperi İsmail’le anlaştı. Kasımpaşa’da kiralık oynayan Del Valle için de görüşmelere başladı.
        (Fanatik)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ