Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Milli Takım Milli yıldız Oğuzhan Özyakup: İnşallah EURO 2016'da son dakikalara bırakmayız - Futbol Haberleri

        Rakibe göre oyun oynama olayının milli takımda olmadığını belirten Oğuzhan; "Biz her rakibe saygı duyuyoruz. Grupta da Letonya ile de Hollanda ile de oynadık. Biz kendi oyunumuza önem verirsek, karşımızda kim olursa olsun kazanabileceğimizi gösterdik. Burada hava da inanılmaz sıcak ve kuru zeminde oynadık." sözlerini kullandı.

        "GALİBİYET BİZE MORAL OLDU"

        Maçın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan A Milli Takımı'n yıldız oyuncularından ve Karadağ maçının tek golünü atan Mehmet Topal, galibiyetin kendilerine Avrupa şampiyonası öncesi moral olduğunu dile getirdi. Deneyimli oyuncu Mehmet Topal, "Bütün takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. İyi bir maç çıkardığımızı düşünüyorum. Pozisyonları bulduk. İlk yarı golü bulsaydık, oyunumuzu daha üst seviyeye çıkarabilirdik. Sonuçta son dakikada yine kazandık. Avrupa şampiyonası öncesi moral oldu bizim için. İnşallah çalışmalarımızı en iyi şekilde devam ettirip Avrupa şampiyonasına en iyi şekilde hazırlanmak istiyoruz" dedi.

        "ELİMDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUM"

        A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'in verdiği görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştığını ifade eden Topal, "Elimden geldiğince pozisyon ayırt etmemeye çalışıyorum. Hocamız defansta görev veriyor. Orada elimden geleni yapıyorum. Bu bütün takım arkadaşlarım için de geçerli. Kim nerede oynarsa oynasın. Herkes elinden gelenin en iyisini yapmak zorunda. Ben de elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum" diye konuştu.

        "UFAK TEFEK YORGUNLUKLAR VAR"

        Sezonun bitmesinden dolayı yorgunluklarının olduğunu da sözlerine ekleyen milli yıldız Mehmet Topal, konuşmasını şöyle tamamladı:

        "Sezonun bitiminde ufak tefek yorgunluklar olabiliyor. Ama çalışmalarımız olsun, takım arkadaşlarımız olsun şuan her şey çok iyi gidiyor. İyi bir kamp dönemi de geçiriyoruz. İyi de bir ortamımız var. İnşallah bunu da Avrupa Şampiyonası'nda sürdüreceğiz."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ