Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da Neustadter imzaya kaldı - Galatasaray Haberleri

        HABERTÜRK SPOR | ERHAN TELLİ

        Gelecek sezon şampiyonluğa oynamak için iddialı bir kadro kurmanın hesaplarını yapan Galatasaray, ilk transferinde artık sona geldi.

        Kulüp tarihinin en çok gol yediği sezonunu geride bırakan Aslan, ilk olarak stoper takviyesiyle takımı güçlendirdi. Geçtiğimiz sezonu Schalke 04’te geçiren ancak sözleşmesi sona eren Roman Neustadter’in transferinde sona gelindiği ve işin imzaya kaldığı bildirildi.

        Prensip anlaşmasına varılan Alman asıllı Rus stoperle senelik 2 milyon Euro’dan 2+1 yıllık anlaşma sağlandığı öğrenildi. Alman ekibiyle sözleşme tarihi resmi olarak 30 Haziran’da sona erecek olan 28 yaşındaki stoperin temmuz başı gibi açıklanması bekleniyor.

        MENAJERİ OLUMLU KONUŞTU

        Galatasaray yönetiminin oyuncuyla her konuda anlaşma sağlamasının ardından ise Neustadter’in menajeri Gordon Stipic, Radyospor’a konuştu. Sarı-Kırmızılı kulüple görüşmelerin olumlu geçtiğini aktaran Stipic, “Şu aşamada çok fazla yorum yapmak istemiyorum. Sadece son derece profesyonelce gerçekleştirilen ve iyi ilerleyen bir görüşme sürecindeyiz. Sonuçla ilgili kulüp gerekli açıklamayı yapacaktır” şeklinde konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ