Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Akhisarspor Galatasaray Hugo Rodallega'yla anlaştı - Futbol Haberleri

        HABERTÜRK SPOR / ERHAN TELLİ

        G.Saray, bu sezon Süper Lig’i 19 golle, en golcü 3. oyuncu olarak tamamlayan Hugo Rodallega’yı kadroya katmak için yeniden harekete geçti.

        Serdar Aziz transferinin ardından savunmasını güçlendiren Sarı-Kırmızılılar, yeni sezon öncesi en büyük eksikleri olan golcü konusunda da sona yaklaştı.

        Başta Kolombiyalı’nın sözleşmesinde yer alan, 1 yıllık ücretine karşılık serbest kalmasını sağlayan özel maddeyi kullanarak 1.5 milyon Euro’luk bedelle bu transferi bitirmeyi düşünen kurmaylar, Akhisar’la olan iyi ilişkilerini zedelememek için aynı bedelin biraz fazlasını Ege temsilcisine teklif etmeyi planlıyor.

        31 yaşındaki golcüyle yıllık 2 milyon Euro’dan 3 yıllığına prensipte anlaşan Özbek yönetiminin, Yeşil-Siyahlı ekibin yakın zamanda kapısını çalarak yakın zamanda bu transferde de mutlu sona ulaşmayı hedefledikleri öğrenildi.

        AKHİSAR SICAK BAKMIYOR

        Akhisar’ın Başkanı Hüseyin Eryüksel, Rodallega’yı satma gibi bir düşüncelerinin olmadığını söyledi. Oyuncularıyla olan sözleşmelerinin devam ettiğini hatırlatan Eryüksel, “G.Saray’la görüşmemiz bile olmadı. Kesinlikle Rodallega’yı satma gibi bir düşüncemiz yok. Zaten henüz bize gelen bir teklif de yok” ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ