Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Fikret Orman: "Gomez ile imzaları atın" - Beşiktaş Haberleri

        Geçtiğimiz sezon Beşiktaş formasıyla gol kralı olan ve bu performansı sayesinde yeniden Alman Milli Takımı'na davet edilen Mario Gomez'de geri sayım başladı. Euro 2016'da ülkesi adına mücadele eden yıldız oyuncu, siyah-beyazlı takımda kalıp kalmayacağını turnuva sonrası açıklayacağını ifade etmişti. Gomez tarafında durum böyleyken, Fiorentina cephesinde yeni gelişmeler yaşanıyor. Yıldız oyuncunun bonservisine sahip olan İtalyan ekibi, Gomez için Beşiktaş'tan 5 milyon euro talep etti. Siyah-beyazlılar bu durum üzerine Alman oyuncunun menajeri Uli Ferber'i İstanbul'a çağırdı. Cuma günü yapılacak görüşmede menajer Ferber'den bu rakamı indirmesi istenecek. Ferber'e en fazla 3 milyon euro ödeyebileceklerini aktaracak olan siyah-beyazlılar, Fiorentina ile pazarlığın Gomez cephesi tarafından yapılmasını isteyecek. Rakamın 3 milyon euro'ya gelmesi halinde Fiorentina ile masaya oturmayı planlayan yönetim, Alman oyuncunun bonservisine sahip olacak.

        ORMAN-BULUT BULUŞTU

        Beşiktaş Başkanı Fikret Orman da Gomez transferiyle bizzat ilgileniyor.. Başkan Orman önceki akşam Alman futbolcunun transferiyle ilgili, birçok oyuncunun menajerliğini yapan Ahmet Bulut ile fikir alış verişinde bulundu. Başkan Fikret Orman'ın; bu görüşmenin ardından yönetici arkadaşlarına, "Bu iş artık çok uzadı. Mario bizi istiyor, biz de onu. Cuma günü yapılacak görüşme bittiğinde, ön anlaşmanın imzalanmış olmasını istiyorum. Sorun çıkmasın" talimatı verdiği ifade edildi.

        FiORENTiNA SATARSA %50'Si KARTAL'IN

        Gomez'in bonservisini elinde bulunduran Fiorentina, Alman oyuncunun Beşiktaş ile anlaşmasını bekliyor. Zira yıldız oyuncunun farklı bir kulübe transferi halinde İtalyan ekibi bonservis bedelinin yarısını Beşiktaş'a verecek. Bu durumda Fiorentina, siyah-beyazlılar'dan talep ettiği 5 milyon euro'yu kazanmak için, farklı bir kulüple en az 10 milyon euro karşılığında anlaşmak durumunda.

        (Fotomaç)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ