Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'nin Devler Ligi'ndeki tek sıkıntısı Monaco - Fenerbahçe Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        Süper Lig’i 2. sırada tamamlayan ve Şampiyonlar Ligi’ne katılmak için iki ön eleme oynaması gereken Fenerbahçe’nin ilk ayak olan 3. ön eleme turundaki rakibi yarın İsviçre’nin Nyon kentinde yapılacak olan kura çekiminin ardından belli olacak.

        Shakhtar Donetsk, Ajax, Anderlecht ve Sparta Prag ile birlikte kuraya seri başı olarak katılan Sarı-Lacivertliler; Monaco, PAOK, Steaua Bükreş, Young Boys ya da Rostov’la eşleşecek.

        Fransa Ligue 1’i geçen sezon 3. sırada tamamlayan Monaco son yıllarda yaptığı yatırımlarla dikkat çekerken, diğer 4 ekip nispeten daha kolay gözüküyor.

        PLAY-OFF’TA DEV RAKİPLER

        İlk maçların 26-27 Temmuz’da, rövanşların ise 2-3 Ağustos’ta oynanacağı 3. tur aşamasını geçmesi halinde F.Bahçe’yi oldukça zorlu rakipler bekliyor.

        Geçen sezon da Play-Off’a kalan ancak Shakhtar Donetsk’i geçemeyen Kanarya, bu turda seri başı olamayacak. PlayOff kurasına seri başı olarak girecek Manchester City, Porto ve Villarreal, Sarı-Lacivertliler’in 3 muhtemel rakibi olacak. 3. ön eleme turundan gelecek ekiplere göre Play-Off’ta daha zayıf takımlarla eşleşme şansı da bulunan Kanarya, ilk turu geçmesi halinde 5 Ağustos’ta Play-Off kura çekimine katılacak.

        16-17 Ağustos ve 23-24 Ağustos’ta oynanacak maçların ardından F.Bahçe bu turu da geçerse Devler Ligi’nde adını gruplara yazdıracak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ