Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Göztepe Göztepe'de Okan Buruk'un onbiri şekillendi - Futbol Haberleri

        Okan Buruk oynanan özel maçlarda kaleyi ağırlıklı olarak Beşiktaş'tan transfer edilen Günay Güvenç'e teslim ederken, sağ bek Tanju Kayhan'ın apandisit ameliyatı olmasıyla o bölgede Fuchs görev yaptı. Defansın ortasında ise Schwechlen ve Emre Can ikilisine görev veren Buruk, sol bekte ise Mehmet Erdem'den hiç vazgeçmedi.

        Emre Can'ın sol dizinden yaşadığı sakatlık yüzünden ise stoperde Cemil alternatif olarak değerlendirildi ve son iki maçta görev aldı. Orta alanda Gosso, Hakan Barış ve Segbefia üçlüsü ile oynayan Okan Buruk, 5 karşılaşmada zaman zaman takımı tek forvetle de oynattı.

        Tayfur'u ve Halil'i kanatlara yerleştiren Okan Buruk, Umut Nayir ya da Famousse Kone'den birini hücumda sahaya sürdü. Çift forveti de deneyen Buruk, kanat oyuncularından Halil veya Tayfur'u kızağa çekerek Kone-Umut ikilisiyle gol aradı.

        Şu ana kadar oynadığı Gençlerbirliği, Dinamo Batumi, Zira FK, Boluspor ve Al Read müsabakalarının hiçbirini kazanamayan sarı kırmızılılar en büyük sıkıntıyı gol yollarında yaşadı. 5 maçta 3 gol atabilen Göztepe'de Gökhan Karadeniz, Tayfur ve Kone ağları sarstı. Yarın 15.30'da Gaziantepspor ile oynayacak Göztepe, Bolu kampını noktalayacak. Kafasındaki takımı yavaş yavaş oluşturduğunu belirten Okan Buruk, "Maçlarda galibiyet alamasak da çok önemli sınavlar verdik. Kamp bitiminde yeni transferlerimiz olacak. Gidecek oyuncuları da belirleyeceğiz" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ