Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Kasımpaşa'nın yeni transferi Otigba: "Sabırsızlanıyorum" - Kasımpaşa Haberleri

        HABERTÜRK SPOR / Volkan KÖSE

        Süper Lig’de geçen sezon Avrupa Ligi’ni kıl payı kaçıran Kasımpaşa, sezonun üçüncü transferini yaptı ve Kenneth Karim Otigba’yı kiralık olarak renklerine bağladı.

        Daha önce Turgut Doğan Şahin ve genç forvet Batuhan’ı alan Lacivert-Beyazlılar, geçen sezon Chelsea’den kiralanan Kenneth Omeruo’nun boşluğunu bir başka Nijeryalı Kenneth’le doldurdu. Hollanda Ligi ekiplerinden Heerenveen’de forma giyen 24 yaşında ve 1.89 boyundaki stoper Kenneth Karim Otigba’yı 1 yıllığına kiraladı.

        ‘HEDEFLERİM VAR’

        Nijeryalı genç oyuncu, Kasımpaşa’ya geldiği için mutlu olduğunu belirterek “Ben genç bir oyuncuyum ve önümde kariyer beklentim var. Önce takıma ve arkadaşlarıma alışmak, daha sonra güzel maçlar çıkarmak istiyorum. Takımım adına savaşmak için sabırsızlanıyorum. Hedefi olan bir oyuncuyum ve her zaman daha ileriye gitmek isterim. Daha önce Türkiye’den birkaç takım beni istemişti. Ancak en ciddisi Kasımpaşa oldu. Doğru bir tercih yaptığımı düşünüyorum” diye konuştu.

        REFERANS BABEL'DEN

        Otigba, transfer öncesi 2013-15 yıllarında Kasımpaşa’da forma giyen vatandaşı Ryan Babel’le görüştüğünü söyledi. 24 yaşındaki Hollandalı, “Babel çok olumlu bilgiler verdi. Kasımpaşa’nın harika tesisleriyle ilgili de duyumlar aldım. Buranın bir futbolcu için muhteşem bir yer olduğunu düşünüyorum” dedi.

        Bu arada Nijerya doğumlu olan Otigba, 4 yaşında ailesiyle gittiği Macaristan’da U-19 ve U-21 formalarını giydi. Macaristan A Milli Takım teklifini geri çeviren genç stoper, tercihini Nijerya’dan yana kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ