Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray, Lucas Leiva transferinden vazgeçti! - Galatasaray Haberleri

        Nazifoğlu, NTVSpor'a yaptığı açıklamada "Lucas Leiva defteri bizim için kapandı. Leiva, geçtiğimiz gün bizzat arayarak bizden bir gün daha süre istedi. Klopp ile görüştü ancak hocası oyuncunun gidişine izin vermedi. Yapılan son görüşmeden sonra, Leiva konusu bizim için artık kapanmıştır" ifadelerini kullandı.

        Nazifoğlu, Selçuk İnan ve Sabri Sarıoğlu'nun takımdan gönderileceğine ilişkin yapılan iddialara sert yanıt verirken 4 isimle yolların ayrılacağını duyurdu.

        Nazifoğlu, Selçuk İnan ve Sabri Sarıoğlu'nun takımdan gönderileceğine ilişkin yapılan iddialara sert yanıt verdi. Levent Nazifoğlu, "Kesinlikle Sabri ve Selçuk konusunda operasyon yapacağımız iddiaları doğru değil. Biz operasyon yapacağımız oyuncuyu kaptan mı çıkarırız? Beşiktaş ile oynayacağımız kupa maçı öncesi bu tarz haberlerin çıkmasını manidar karşılıyorum. Futbolcular ve yönetim arasında güzel bir bağ var, bu bağı zedeleyemezler. Takımda bu sezon herkes işini yapıyor, herkes bunun bilincinde" diye konuştu.

        Transfer çalışmaları hakkında konuşan Nazifoğlu, "Lassana Diarra'yı kadromuzda görmek istiyoruz. Ancak daha önce yaşadığı bir sorundan dolayı aldığı 10 milyon Euro'luk cezası var. Bu konuyu aşması halinde Diarra, transfer etmek istediğimiz oyunculardan biri. Geçtiğimiz gün imza töreninde söylediğim söz yanlış anlaşıldı, kaliteli ve bonservisi elinde olan oyuncuların imza parası istediğini dile getirdim. Diarra'nın da istediği bir imza parası var" şeklinde görüş belirtti.

        DENAYER UMUDU

        Manchester City'nin oyuncusu Jason Denayer'i 1 yıl daha kiralamak için görüşmelerin sürdüğünü belirten Nazifoğlu, "Manchster City ile yaptığımız temaslar olumlu gidiyor. Denayer de bize gelmeye sıcak bakıyor. Sanırım o konuda olumlu sonuç alacağız" dedi.

        DZEMAILI BOLOGNA'YA GİDİYOR

        Blerim Dzemaili'nin Bologna ile anlaştığını vurgulayan Nazifoğlu, "Dzemaili transferi bu hafta sonuçlanabilir. Bologna kulübü ile görüşüyoruz ve aramızda ufak pürüzler kaldı" diye konuştu.

        OLCAN ADIN UMUT BULUT VE TARIK ÇAMDAL AYRILIYOR

        Riekerink tarafından kadro dışı bırakılan Olcan Adın, Umut Bulut ve Tarık Çamdal'ın takımdan ayrılacağını belirten Nazifoğlu, "Oyuncularla ve menajerleri ile toplantılar yapıyoruz. Kendilerinin de mağdur olmayacakları şekilde formüller üretip hayata geçireceğiz. Galatasaray'a hizmet etmiş oyuncular, ancak kadromuzda düşünmüyoruz" diyerek sözlerini noktaladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ