Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Faik Işık: "Ortada yasa yokken Aziz Yıldırım'ı incelemeye alıyorlar" - Fenerbahçe Haberleri

        Habertürk TV'de yayınlanan Karşıt Görüş programına katılan avukat Celal Ülgen ve Faik Işık, Fenerbahçe'ye kurulan şike kumpası hakkında açıklamalarda bulundu.

        Şike soruşturmasında Aziz Yıldırım'ın avukatlığını yapan Faik Işık, Bochum davasının önemine dikkat çekerken Aziz Yıldırım'ın Beşiktaş adliyesinde yaşadıklarını dile getirdi.

        İşte Faik Işık ve Celal Ülgen'in konuyla ilgili açıklamaları;

        "Bochum dosyası vardı. Bu dava yürürken Bochum dosyası vardı, bu dava kapandı halen var. Türkiye hangi takımın, hangi futbolcuların içinde ne olduğunu görmek istiyorsanız bu dosya ne oldu diye sormanız lazım"

        "Osman Karakuş diye birisi var. Emniyetin yasama ile ilgili faaliyetlerinde komisyonlara giren şahıs. Bu kişi daha sonra TFF üyesi oldu. Federasyon içerisinde de bunun ki gibi FETÖ ile bağlantısı olan şahıslar yer alıyordu."

        "2010'un Aralık ayında komisyon toplanıyor. Emniyetten ve Karakuşvar. Emniyet adına bunu yönlendiriyor. Daha ortada yasa yokken Aziz Yıldırım'ı incelemeye alıyorlar."

        "KÖPEK BAĞLASAN DURMAZ"

        "Bu operasyonları yapan herkesin soruşturulduğu dosya adliyede var. Bunların içinde kendilerini kurtardığını sananlarla da şikayetimiz var. Onları da zamanı gelince tartışacağız. UEFA'yı ifal ediş tarzlarıyla tartışacağız."

        "Aziz Yıldırım'ı Beşiktaş adliyesinde kafanıkaldırsan kafanı yaracağın kadar küçük bir yere sokmak istediler. Orada patladım ben. Köpek bağlasan durmaz. Başbakan'ı aradılar "senin avukatın bize burada hakaret ediyor' dediler."

        "Biz bunları şikayet ettiğimizde HSYK'ya gittiğimizde zaten diğer abileri var. Dosyaları bir kenara koyuyorlar. İtiraz ediyoruz, reddediyor. Bu dosyanın içerisinde bu cemaatin avukatları var."

        CELAL ÜLGEN: "İKİ TANE TRUVA ATI VARDIR"

        "Sadece Aziz Yıldırım değil Fenerbahçe camiası hedef alındı. Aziz Yıldırım çok kolay lokma olarak görüldü. 'Bunu yaparsakAziz Yıldırım istifa edip çekilecektir' diye düşündüler. İki tane Truva atı vardır. Bunlar yönetime girecek ve ele geçirecekti. Aziz Yıldırım'a tutuklama kararı verilenMehmet Ekici, anında mahkemebaşkanlığına atandı ve kendi verdiği kararı onayladı. Hukukta böyle bir şey görüşmemiştir"

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ