Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor'da sağ kanada 8 aday - Trabzonspor Haberleri

        HABERTÜRK SPOR | HALUK AYYILDIZ

        Yeni sezon için iddialı bir kadro oluşturmak isteyen ve geleceğin takımını kurmayı planlayan BordoMavililer’de başkan Muharrem Usta ve kurmayları transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Fırtına’nın son dönemdeki önceliği ise sağ kanada yapılacak takviye... Birçok ismi gündemine alan Trabzonspor’da sağ açık arayışlarının birkaç güne netleşmesi bekleniyor.

        JONAS SVENSSON: Norveçli oyuncu ile yapılan ilk görüşmeler gayet olumlu geçmişti. 23 yaşındaki futbolcu Trabzonspor’a gelmeye sıcak baksa da kulübü Rosenborg Svenson’u bırakmaya yanaşmıyor.

        EL ARBI SOUDANI: Trabzonspor menajerler aracılığıyla Cezayirli oyuncuyla temasa geçti. Ancak kulübü Dinamo Zagreb’in istediği yüksek bonservis bedeli nedeniyle görüşmeler tıkandı. 28 yaşındaki oyuncu yine de alternatifler arasında.

        VASILIS TOROSIDIS: Kariyerinin son demlerini yaşayan Yunan futbolcu, hem sağ bek hem sağ açık hem de sol bek oynayabiliyor. 35 yaşındaki tecrübeli yıldız için kulübü Roma’ya teklif yapıldı, yanıt bekleniyor.

        MICAH RICHARDS: Yanal’ın istediği özelliklere tam olarak uyan İngiliz sağ bekin fiyatı el yaktı. Aston Villa oyuncu için 5 milyon Euro isterken, kiralama formükü gündemde...

        LUCIANO NARSINGH: PSV forması giyen 26 yaşındaki yıldız her iki kanatta da oynayabiliyor. Fakat Hollanda temsilcisi, Fırtına’nın 5 milyon Euro’luk oyuncu için yaptığı kiralık teklifine sıcak bakmıyor.

        DEANDRE YEDLIN: Trabzonspor, Tottenham’ın geçen sezon Sunderland’e kiraladığı 23’lük ABD’li sağ bek için Hull City ve Derby Country ile çekişiyor. Oyuncunun 1. tercihisi ise Ada’da kalmak.

        JUNIOR HOILETT: Bonservisi elinde olan Kanadalı yıldızın Bordo-Mavili formayı giyme ihtimali yüksek. Yanal’ın da onay verdiği 26 yaşındaki kanat oyuncusuyla görüşmeler sürüyor.

        EROS GREZDA: Genç yeteneklere yatırım yapan Trabzon, Hırvat asıllı Arnavut oyuncu için nabız yokladı. 21 yaşındaki Grezda’yı Fırtına’nın yanı sıra Kaiserslautern, 1860 München, Freiburg ve Genk’in de istiyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ