Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaraylı yönetici Levent Nazifoğlu: Mehmet Topal'la görüştük - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray Sportif A.Ş. yöneticisi Levent Nazifoğlu, çarpıcı itiraflarda bulundu.

        Radyospor'dan Özgür Sancar'a konuşan Nazifoğlu, yaz döneminde Fenerbahçe'yle sözleşmesini dört yıl daha uzatan Mehmet Topal'la bir görüşme yaptıklarını ifade etti. Nazifoğlu, "Mehmet Topal’la Fenerbahçe anlaşamasa da ilgilenecektik, bizden izin istedi. Öyle ufak bir görüşme yaptık, kendileri anlaştılar hayırlı uğurlu olsun. Hem Fenerbahçe, hem Mehmet için sakatlıksız kazasız-belasız bir sezon olur inşallah." dedi.

        DIARRA NEDEN OLMADI?

        Lassana Diarra'yı transfer edememiş olma sebeplerine de değinen Nazifoğlu, "Ben hiçbir zaman ülkemizdeki koşullardan dolayı yabancı oyuncular gelmiyor diye bir cümle kurmadım. Bizim ülkemiz çok güvenli, bunda hiçbir problem yok. Lassana’nın buraya gelmeme sebebi güvenlik değil. Bizim için soru işaretleri olan bölümler oldu. Orada bir ceza var, nasıl anlaşıyorlar soru işaretiydi. Ay ay ödemek istedik, onlarsa peşin para istediler. Kontratını feshediyoduk ancak, oynama yasağı geliyordu. Böyle bir riske giremezdik." şeklinde konuştu.

        "MUSLERA'YA TEKLİF YOK"

        Tecrübeli kalecileri Fernando Muslera'nın isminin transfer dedikodularına karışmasıyla ilgili soruyu yanıtlayan Levent Nazifoğlu, "Muslera’dan resmi bir teklif, somut teklif almadık ancak dedikodu olarak söylenti olarak teklifler geldi. İngiltere’den bazı takımlardan teklif geldi ancak ben onlardan resmi bir yazı istedim , o da olmadı." sözlerini kullandı.

        "EN BÜYÜK RAKİBİMİZ BEŞİKTAŞ"

        Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışını değerlendiren Nazifoğlu, "'Şampiyonluktaki en büyük rakibimiz Beşiktaş. Fenerbahçe'yi de yabana atamayız. Başakşehir ve Konya da diğer rakiplerimiz. Fenerbahçe de kötü başladı ancak büyük takım, alacağı galibiyetlerle toparlayacaktır" diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ