Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Milli Takım Emre Mor gerilimi - Futbol Haberleri
        1

        FOTOĞRAFLAR: VEDAT DANACI

        Hırvatistan maçında hiç beklenilmeyen bir oyuncudan hiç beklenilmeyecek bir tepki geldi... Yeteneğiyle göz kamaştıran 19 yaşındaki Emre Mor, kendisini Türk Milli Takımı’na alıp hayatının en büyük fırsatlarından birini tanıyan hocası Fatih Terim’le gerilim yaşadı.

        2

        Maç içinde çok istekli olan, zaman zaman ağabeylerine, istediği pasları alamadığı için kızan Emre Mor, 84. dakikada oyundan alındığında mimikleriyle memnuniyetsizliğini belli etti.

        3

        Kenara geldiğinde Emre’nin su şişesini tekmelediğini gören Fatih Terim, buna reaksiyon göstermeyip maçı izlemeye devam etti.

        4

        Surat yapan Emre banklara oturmayıp yere çökerken, kenarda yüksek sesle konuşan milli futbolcu arkadaşlarına durumdan duyduğu memnuniyetsizliği dile getirdi.

        5

        Hem kulübedekiler, hem de bu durumu izleyen Milli Takım kurmayları büyük şok yaşadı. Genç oyuncu “Yere değil, banklara otur” uyarısı üzerine yanlışlıkla Fatih Terim’in yerine oturdu.

        6

        Futbolcuların, “Orası hocanın yeri” demesi üzerine bu kez Emre boş yerler olmasına rağmen yere oturup yine tepkisini sürdürmeye devam etti.

        7

        TERİM’İN SABRI TAŞTI

        Daha fazla sabır gösteremeyen Fatih Terim, öğrencisinin yanına gidip sert bir şekilde “Ne yapmaya çalışıyorsun. Yaptıklarını görmedim zannetme” diyerek Emre’ye tepki gösterdi.

        8

        Bu sırada Borussia Dortmund’da forma giyen futbolcunun el kol hareketleriyle Terim’e bir şeyler söylediği gözlendi.

        9

        Bunun üzerine daha da sinirlenen tecrübeli teknik adam, “Üstünü giyin, soyunma odasına git” diyerek öğrencisini kulübeden kovdu. Terim’in oldukça sinirli olduğu gözlenirken, Emre ağlamaklı bir yüz ifadesiyle içeri gitti.

        10

        Fatih Terim’in, soyunma odasında Emre Mor’a sert şekilde azarlayıp “Çok gençsin. Çok şey yapmak istiyorsun, seni anlıyorum ama hiçbir zaman arkadaşlarına saygısızlık yapma. Yanlış yollara sapma. Şimdiden böyle davranırsan, bizim çok işimiz var” diyerek tepki gösterdiği öğrenildi.

        11

        Soyunma odasından oldukça üzgün bir şekilde çıkan genç futbolcu, soruları yanıtsız bıraktı.

        12

        Teknik direktör Fatih Terim’e maç sonu Emre Mor’un davranışı soruldu. Yaşanan krizle ilgili “Top alıp alamamasıyla ilgili konuştu. Ben de ‘bu konuyu soyunma odasında konuşuruz’ diyerek kendisini içeri gönderdim” diyen Ay-Yıldızlı hoca, “Emre ile bir sorun olmaz. O bizim yaramaz çocuğumuz” ifadesini kullandı.