Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Moussa Sow ve Emmanuel Emenike'ye 11 göründü - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe’nin müthiş ikilisi Bursaspor maçıyla birlikte yeniden buluşuyorlar...

        Sarı- Lacivertliler’in forvet hattı Robin van Persie, Fernandao, Emmanuel Emenike ve Moussa Sow’dan oluşuyor. Bu isimlerden Robin van Persie’nin ne olduğu, ne yaptığı belli değil. Dick Advocaat’ın göreve gelmesiyle birlikte kendini göstermeye başlayan Hollandalı yıldız, yine bir anda ortadan kayboldu. Söylenen ise ağrılarının arttığı şeklinde. Bunun için de hafta sonunda Bursaspor maçında oynaması beklenmiyor. Kayserispor maçında sakatlanan Fernandao ise yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalacak. Bu durumda da geriye son anda transferi gerçekleşen Moussa Sow ile Emenike kalıyor. Diğer bir deyişle; ‘Fenerbahçe’nin muhteşem ikilisi’.

        YANAL DÖNEMİNDE COŞMUŞLARDI

        Sow-Emenike ikilisi uzun bir aradan sonra ilk kez birlikte oynayacaklar. 2013-14 sezonunda teknik direktör Ersun Yanal döneminde Sow ile Emenike muhteşem bir performans sergilemiş ve sezon sonunda da şampiyonluğa ulaşılmıştı. Sow sezonu 15 gol, 7 asist; Emenike ise 12 gol, 9 asistle tamamlamıştı. Bu müthiş ikilinin hafta sonundaki buluşmasında nasıl bir görüntü ortaya koyacakları şimdiden merak konusu.

        SOW 18'LİK GENÇ GİBİ

        Büyük fedakarlıklar yaparak F.Bahçe’ye dönen Moussa Sow, idmandaki hırsı, takım arkadaşlarıyla olan neşeli muhabbetleri ve sarf ettiği iddialı sözlerle arkadaşlarının dikkatini çekiyor. Öyle ki futbolcular, Senegalli golcüyü, Fenerbahçe’ye 18 yaşında transfer olmuş heyecanlı ve istekli bir genç gibi görüyor! Formayı hemen kapabilmek için büyük çaba sarf eden ve mutluluğunu herkesle paylaşmaktan çekinmeyen Sow’un bu hali teknik heyetten diğer oyunculara kadar herkesi memnun etmiş durumda.

        HABERTÜRK SPOR / AHMET SELİM KUL

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ