Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Kenneth Otigba: Titi'yle hem saha içinde hem de saha dışında iyi anlaşıyoruz - Kasımpaşa Haberleri

        Uyum sürecini çabuk atlattığını belirten Nijeryalı stoper, “Şu anda her şey iyi gidiyor, kendimi iyi hissediyorum. Her hafta öğreniyorum, hocanın ne istediğini ya da Türk futbolunun nasıl olduğunu daha iyi anlıyorum. 2 hafta oynadım ama ilerleyen haftalarda daha iyi olacak. Yüzde yüz hazır değilim fakat arkadaşlarıma her geçen gün alışıyorum, takım içinde kendimi daha iyi hissediyorum. Bu lige yeni geldiğim için sadece hocamın ve takım arkadaşlarımın söylediklerine göre kendimi hazırlıyorum. Analizleri çok dikkatlice dinleyip, çalışıyorum. Beraber oynadığım Titi ile hem saha içinde hem de saha dışında iyi anlaşıyoruz. Belki aynı dili konuşamıyoruz ama futbolun ortak dili var” dedi.

        KEYİFLER YERİNDE

        Kasımpaşa, M.Başakşehir maçı hazırlıklarına devam etti. Kemerburgaz Tesisleri’ndeki idman düz koşu ile başladı, 5’e 2 top kapma ve taktik çalışmayla bitti. Keyifli geçen idmanın sonunda tek kale gol çalışmasında kaybeden takım şınav çekti ve kazanan takımı sırtında taşıdı.

        HABERTÜRK SPOR

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ