Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Robin van Persie nihayet idmanda! - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe, Bursaspor maçının hazırlıklarını, dün akşam saatlerinde Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Sarı-Lacivertliler’de uzun süredir sesi soluğu çıkmayan ve idmanlarda yer almayan Robin van Persie nihayet dün akşamki çalışmaya katıldı.

        Sürekli olarak ‘ağrıları var’ denilen Hollandalı yıldızın dünkü kondisyon çalışması ve sonrasında yapılan çift kale maçta yer aldığı öğrenildi. Ancak maç eksiği bulunan tecrübeli yıldızın Bursaspor maçına kadar hazır olabilmesi halinde yedek olarak yer alabileceği belirtildi.

        ÇİFT KALE MAÇ YAPILDI

        Teknik Direktör Dirk Advocaat yönetiminde gerçekleştirilen dünkü antrenman saat 17.00’de başladı ve 1 saat 10 dakika sürdü. Koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenman, dar alanda pas organizasyonlarının ardından yine dar alanda gerçekleştirilen çift kale maçlarla tamamlandı.

        MİLLİLER, TAKIMA SORUNSUZ DÖNDÜ

        Fenerbahçe’de milli takım kamplarında bulunan futbolcuların tümü dünkü idmana katıldı. A Milli takımda görev alan oyuncular Şener Özbayraklı, Hasan Ali Kaldırım, İsmail Köybaşı, Mehmet Topal, Ozan Tufan, Salih Uçan ve Volkan Şen ile ülke milli takımlarında görev alan Simon Kjaer, Roman Petrovich Neustadter, Martin Skrtel ve Aatif Chahechouhe’nun herhangi bir sakatlık yaşamadan dönmeleri teknik heyeti sevindirdi.

        HABERTÜRK SPOR

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ